Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORINA Hotel


Descriere

Hotel Corina este situat in statiunea Venus, la o distanta de cateva minute de plaja Melodia si plaja Palace. Facilitati hotel: receptie, bar, camere pentru bagaje, foisoare situate in gradina hotelului, terasa unde se poate servi micul dejun, loc de joaca pentru copii, internet wireless gratuit, seif la receptie. Hotelul pune la dispozitie 114 camere duble (57 cu paturi twin si 57 cu pat matrimonial), repartizate pe 3 nivele. Facilitati camere: geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii si masuta , frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), uscator de par. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii si masuta , frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), uscator de par.
Descriere facilitati:
receptie, bar, camere pentru bagaje, foisoare situate in gradina hotelului, terasa unde se poate servi micul dejun, loc de joaca pentru copii, internet wireless gratuit, seif la receptie. Hotelul pune la dispozitie 114 camere duble (57 cu paturi twin si 57 cu pat matrimonial), repartizate pe 3 nivele.
Locatie:
Hotel Corina este situat in statiunea Venus, la o distanta de cateva minute de plaja Melodia si plaja Palace.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie