Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CUPIDON Hotel


Descriere

Hotel Cupidon ⭐⭐⭐ este situat în centrul stațiunii Saturn, la 10 de metri de plajă, paralel cu țărmul mării, cu o capacitate de 200 camere dispuse pe parter și cinci etaje.
Camerele duble
Situate la parter, camerele duble au în dotare o canapea exetensibilă, astfel numărul maxim de persoane care pot fi cazate este de 2 adulți și 2 copii de până la 18 ani. Acestea nu au balcon, fiind situate la parter.
Camerele duble cu balcon
Renovate la începutul anului 2020, cu o suprafata de 19 m2 , numărul maxim de persoane care pot fi cazate este de 2 adulți și 2copii, primul cu vârsta de până la 14 ani si al doilea cu varsta de pana la 3 ani. Camerele Duble cu balcon sunt dotate cu pat matrimonial și cu canapea fixă de 150X70cm.
Camerele duble cu balcon și vedere la grădină
Camerele duble cu balcon și vedere la grădină se află la etajele inferioare pe partea estică. Numărul maxim de persoane care pot fi cazate este de 2 adulți și 2 copii, primul cu vârsta de până la 14 ani si al doilea cu varsta de pana la 3 ani. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial și cu canapea fixă de 150X70cm.
Camerele duble cu balcon și vedere la mare
Situate la etajele superioare, camerele Duble cu balcon și vedere la mare sunt dotate cu un pat dublu de 180X200cm, canapea extensibilă de 170X130cm și au vedere la mare. Numărul maxim de persoane care pot fi cazate este de 2 adulți și 2 copii de până la 18 ani.
Restaurant
Peste 500 de locuri disponibile, din care 300 pe terasă. Mesele sunt servite în sistem bufet, cu un meniu variat cu specific românesc și european.
In cadrul Restaurantului Cupidon, masa este servită în sistem bufet, cu un meniu variat, preparatele având specific românesc și european.
Preparatele includ: supe și ciorbe, aperitive, preparate la grătar și cuptor, pește, garnituri, salate, preparate din legume, paste, pizza, fructe, torturi, prăjituri, placinte, gogosi, înghetata.
Micul dejun se servește zilnic între orele 07:30 și 10:00, Prânzul între orele 12:30 și 15:00, iar Cina între orele 19:00 și 21:00. Se acordă gustări intre orele 11:30 – 12:30 și 18:00 – 19:00. Inghetata este disponibila intre orele 07:30 - 21:00.
Lobby Bar
Deschis între orele 9.00 – 22.00, barul oferă o gamă variată de preparate pe tot parcursul zilei. Printre preparate se numără: cocktailurile clasice, longdrinkurile, băuturile aperitive si spirtoase.
Băuturile alcoolice și non-alcoolice includ: bere, selecție de vinuri din diferite podgorii, limonadă, sucuri, băuturi răcoritoare, cafea, ceai, ciocolată caldă, apă plată si minerală.
Băuturile sunt disponibile între orele 07.30-22.00.
Terasa și grădina de vară sunt deschise pe tot parcursul zilei. Sunt disponibile 300 de locuri pe o suprafață de 3000mp.
Turiștii beneficiază de prânz și cină în ziua cazării și de mic dejun în ziua plecării.
Piscină
Hotelul dispune de o piscină tip Infinity cu vedere la mare. Piscina are o adancime de 140 cm.
Plajă
Plaja are o suprafață de 9000 mp și se adresează exclusiv turistiilor hotelului. Sunt incluse doua șezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră.

Informații despre serviciile All Inclusive
  • Turiștii trebuie să poarte brățara pe care o primesc în momentul sosirii pe toată durata sejurului. Brățara se predă la sfârșitul șederii.
  • Înlocuirea brățării, fără predarea celei deteriorate, atrage un cost suplimentar în valoare de 180 lei/ zi de sejur ramas.
  • Nu este permisă introducerea sau scoarerea din incinta restaurantului și a terasei a mancărurilor, băuturilor sau a veselei. Produsele oferite se vor consuma în restaurantul complexului și pe terasă.
  • Produsele de la lobby bar sunt oferite pentru a fi consumate in lobby, pe terasă cât și în zona piscinei.
  • Este interzisă înstrăinarea produselor către alte persoane care nu beneficiază de pachet.
  • Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor All Inclusive.
  • Hotelul își rezervă dreptul de a decide asupra sortimentelor de băuturi și alimente pe care le va oferi turiștilor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie