Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex BRAN BRAD BEGA Hotel By Steaua de Mare


Descriere

COMPLEX BRAN BRAD BEGA ⭐⭐⭐⭐ este localizat în partea sudică a stațiunii Eforie Nord, la 150 de metri de plaja Belona, Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este format din 3 corpuri de clădire identice care oferă facilități și condiții de cazare similare. Hotelul are 186 de camere duble și 33 de apartamente, două restaurante, o piscină exterioară și un centru SPA.

Informatii
COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA by STEAUA DE MARE face parte, incepand din anul 2023, din grupul hotelier Steaua de Mare, alaturi de hotelurile Meduza, Delfinul, Aqvatonic, Tomis si Oltenia. Cu un nou management, Complex Bran Brad Bega promite sa redevina un loc de referinta in Eforie Nord, oferind turistilor aceeasi calitate a serviciilor ca si hotelurile mentionate anterior si apartinand aceluiasi grup.
Complexul BRAN, BRAD, BEGA by STEAUA DE MARE 3*** este situat in partea de sud a statiunii, la 200 m de plaja Belona, cea mai apreciata plaja din statiune. Complexul este format din 3 corpuri de cladire, restaurant, terasa, piscina, bar, plaja privata, precum si un centru Balneo-SPA. Camerele din cadrul Complexului Bran Brad Bega by Steaua de Mare sunt amenajate in culori calde si sunt dotate cu instalatie de climatizare, minibar, telefon, baie cu dus si TV cu cablu.
Pentru serviciile de masa, Complexul Bran Brad Bega by Steaua de Mare pune la dispozitia turistilor un restaurant si o terasa.
Hotelul detine piscina in aer liber si plaja privata.

Hotel Brad
Localizat în partea sudică a complexului, hotelul dispune de 21 de camere duble standard sau twin, 41 de camere duble cu balcon, canapea extensibila si vedere la mare/ bulevard si 11 apartamente cu living +canapea si dormitor, repartizate pe 4 etaje. Hotelul are acces la centrul de tratament si restaurantul Brad printr-un culoar accesibil de la parter si este deschis numai pe perioada sezonului estival. Dispune de toate facilitatile complexului si este situat in imediata apropiere a terasei exterioare Brad

Hotel Bran
Situat fix in centrul complexului, cu vedere la psicina si bulevardul central, hotelul Bran dispune de acceasi structura de 21 de camere duble standard/ twin, 41 de camere duble cu balcon + canapea extensibila si 11 apartamente cu living si dormitor repartizate de 4 etaje. Hotelul este si punctul central al complexului, receptia fiind localizata la parter avand un culoar de acces in sud catre baza de tratament si restaurantul Brad iar in nord catre sala de conferinte si restaurantul Bega.

Hotel Bega
Hotelul Bega este deschis permanent si beneficiaza de centrala proprie de incalzire cu sistem de climatizare centralizat. La fel ca restul hotelurilor din complex dispune de 21 de camere duble standard /twin, 41 de camere duble cu balcon / canapea extensibila si vedere la mare/ bulevard si 11 apartamente cu living + canapea si dormitor, repartizate pe 4 etaje. Hotelul are acces pe latura sudica la centrul de conferinte si restaurantul Bega si beneficiaza totodata de restul facilitatilor din complex.

Camere:

ECONOMY DOUBLE ROOM
Camerele au o suprafață de 17 mp și o capacitate pentru 2 persoane. Suplimentar pot acomoda maxim un copil mic + un copil până în 14 ani intrucat dispun de o canapea extensibila mica.
Aceste camere au fost supuse unui proces de improspatare și beneficiază de mobilier clasic, LCD TV, mochetă, minifrigider, sistem de acces cu card magnetic și sistem de climatizare centralizat. Aceste camere nu dispun de balcon si sunt situate pe partea vestica a complexului.

STANDARD DOUBLE ROOM
Camerele au o suprafață de 17 mp și o capacitate pentru 2 persoane. Suplimentar pot acomoda maxim un copil mic + un copil până în 14 ani intrucat dispun de o canapea extensibila mica. Balconul este situat pe latura estica a complexului si anumite camere au vedere partiala la mare.
Aceste camere au fost supuse unui proces de improspatare și beneficiază de mobilier clasic, BALCON, LCD TV, mochetă, minifrigider, sistem de acces cu card magnetic și sistem de climatizare centralizat.

DOUBLE ROOM CU VEDERE LA MARE
Camerele au o suprafață de 17 mp și o capacitate pentru 2 persoane. Suplimentar pot acomoda maxim un copil mic + un copil până în 14 ani intrucat dispun de o canapea extensibila mica. Balconul este situat pe latura estica a complexului si anumite camere au vedere partiala la mare.
Aceste camere au fost supuse unui proces de improspatare și beneficiază de mobilier clasic, BALCON, LCD TV, mochetă, minifrigider, sistem de acces cu card magnetic și sistem de climatizare centralizat.

APARTAMENT STANDARD
Apartamentul are o suprafata de aproximativ 40mp si este compus dintr-un living room ce beneficiaza de canapea extensibila, birou si balcon cu terasa plus un dormitor cu pat dublu matrimonial si acces la balconul din living room.
Capacitate este pentru 2-4 persoane sau 2 persoane si 3 copii ce pot fi acomdati pe canapeaua extensibila din living. Balconul este situat pe latura estica a complexului si anumite camere au vedere partiala la mare in timp ce baie poate fi accesata din holul comun.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Facilitati incluse in pachetele ALL INCLUSIVE:
- 3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin;
- bauturi non alcoolice, cafea, bauturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat la piscina complexului;
- 2 sezlonguri/ camera in funcCaie de disponibilitate la piscina complexului;
- 2 sezlonguri/ camera in funcCaie de disponibilitate la plaja privata a Complexului Steaua de Mare situata la 15 minute de mers; orice apartament beneficiaz de 3 sezlonguri la plaja;
- acces la locurile de joaca exterioare din cadrul complexului;
- acces la programele de divertisment pentru copii Cai LIVE BAND Entertainment din cadrul Complexului Steaua de Mare situat la 15 minute de mers;
- minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/ minerala, gama Pepsi Cola, bere Bergenbier);
- internet wi-fi gratuit;
- prosoape la piscina complexului .
OBLIGATORIU: In momentul cazarii va fi perceputa o garantie de 200 lei, care se va returna in ziua de check-out pentru fiecare persoana cazata in hotel.

Dotari camere
Dubla ECONOMY - vedere spate, nu au balcon dar au o usa mare cu protectie care permite uscarea hainelor afara. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil) si nu au acces la piscina Complexului.
Dubla STANDARD cu balcon - vedere la bulevard Aceste camere beneficiaza in functie de disponibilitate de maxim 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).
Apartament - balcon. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- copiii 0-2.99 ani au gratuitate la cazare si masa (fara pat suplimentar);
- copiii 3-6.99 ani achita supliment de all inclusive 110 lei/ zi (fara pat suplimentar);
- copiii 11-17.99 ani achita supliment de all inclusive 170 lei/ zi (fara pat suplimentar);
- peste 12 ani sunt considerati adulti si achita supliment de all inlcusive 225 lei/ zi (fara pat suplimentar).
Pat suplimentar - 55 lei/ zi.

Camera duble economy - maxim 2 adulti si 2 copii de 0-11,99 ani, fara cost suplimentar la cazare; copiii platesc doar masa in functie de varsta.
Camera dubla standard - maxim 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-11,99 ani + 1 copil 12-17,99 ani) - copilul de 12-17,99 ani achita pat suplimentar (se ofera lenjerie pentru canapea); copiii platesc doar masa in functie de varsta.
Apartament - maxim 3 adulti si 1 copil de 0-11,99 ani sau 2 adulti si 2 copii 0-17,99 ani, fara cost suplimentar pentru cazare; se plateste doar masa in functie de varsta.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie