Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOINA Hotel


Descriere

Complexul turistic si balnear Doina ⭐⭐⭐ este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare, intr-o zona ferita de agitatie.
Conditiile de comfort oferite de Complexul Doina, bioclimatul maritim specific bogat in aerosoli, baile de soare si apa marii in timpul verii, curele de tratament, sunt cateva argumente pentru a petrece o vacanta in acasta locatie, de pe litoralul romanesc, in orice perioada a anului.
Hotelul are o capacitate de 320 camere dispuse in apartamente, duble si single toate ridicandu- se ireprosabil la nivelul celor 3 stele, ca urmare a renovarii integrale ce a fost incheiata recent.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la internet.
Facilitati oferite: parcare proprie, piscina interioara renovata, 4 ascensoare, seif pentru valori, camera pentru bagaje, farmacie, exchange, bar cu terasa, restaurant climatizat, sali de conferinta, birouri.
Restaurantul hotelului, cu o frumoasa terasa, ofera o varietate delicioasa de mancaruri traditionale romanesti dar si specialitati culinare internationale.
In saloanele restaurantului se poate servi micul dejun sub forma de bufet, se pot organiza seri festive, aniversari, receptii sau cocktail-uri.
Centrul International de Conferinte Neptun dispune de 4 sali cu capacitati diferite : 2 sali de cate 50 locuri, 1 sala de 100 de locuri si 1 sala de 300 locuri.
Constructia dispune de diverse birouri, spatii si oficii destinate coffe-break-ului, mobilier modern, garderoba, salon pentru oficiali, terase.

Cu acces direct din hotel, Policlinica Doina si-a dobandit de-a lungul timpului renumele international pe deplin meritat datorita eficientei curelor antireumatismale si rezultatelor obtinute in tratamentul anumitor afectiuni. Policlinica a fost echipata cu aparatura moderna, cu instalatii de baie, dusuri, mobilier, intr-o viziune arhitecturala moderna, ca urmare a renovarii intregului complex.
Sub « bagheta magica » a medicilor balneologi si reumatologi, asistati de personalul medical de inalta calificare, aici se efectueaza un ansamblu complex de proceduri de tratament.
-hidroterapie(dus masaj, dus subacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol)
-electroterapie ( ultrasunete, Diadinamic, magnetodiaflux, nemectron, bai galvanice)
-masaj uscat
-microsauna si infrarosii
-aerosoli
-gimnastica medicala
-impachetari cu parafina

Important:
Policlinica Doina nu functioneaza sambata si duminica, tratamentul se efectueaza 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri.
In pachetul de tratament balnear nu sunt incluse urmatoarele proceduri: impachetari generale cu namol, baie cu namol, impachetari cu parafina. Aceste terapii se achita separat la fata locului, daca sunt recomandate de medicii specialisti ai policlinicii Doina.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie