Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN DOLPHIN Camping

   Sfantu Gheorghe Tulcea, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Green Dolphin Camping ⭐⭐⭐ se afla in Sfantu Gheorghe, intr-o zona pitoreasca din Rezervatia Deltei Dunarii, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, facand parte din Resortul Green Village de 4*
Campingul Green Dolphin din Delta Dunarii este format din casute (bungalouri) si locuri de campare corturi: casuta are capacitate de 2 locuri/paturi, iar locurile de campare sunt pentru 1-3 sau 4-6 persoane (corturile sunt aduse de catre oaspeti).
Dispune de 55 de casute (bungalouri) din lemn, acoperite cu stuf, cu intrare privata, un mic salon, mobilat functional avand cate doua paturi, acces la grupuri sanitare, dusuri interior / exterior si posibilitati de campare in Delta Dunarii pentru un numar de aproximativ 500 de corturi.
BAR / RESTAURANT - Restaurantul, cu preparate traditionale / internationale, are o capacitate (pe terasa) de 150 locuri. Barul in aer liber va ofera posibilitatea de a bea o cafea, o bere sau un long drink, ascultand ultimele hit-uri ale verii.
Daca ploua, nu fiti ingrijorati. Va asteptam la club!
TARIFELE INCLUD: CAZARE; MIC DEJUN PENTRU OASPETII CAZATI LA CASUTE IN PERIOADA 16.06-30.09.2023; ACCESUL LA GRUPURI SANITARE; DUSURI CU APA CALDA.

Oaspetii Dolphin Camping beneficiaza gratuit de accesul la terenurile de sport (volei si fotbal) si la proiectiile de film in aer liber, in limita programului de functionare.
Accesul la facilitatile din cadrul Resortului Green Village (acces la piscina si jacuzzi in aer liber; biliard, tenis de masa, carti de joc, table, Darts, filme in incinta Entertainment Center ; Kids Club si loc de joaca in aer liber; sauna uscata in incinta Lotus Spa) este contra-cost, in valoare de 10 €/persoana/zi si se face in baza unei bratari de la receptia Campingului Green Dolphin

Perioada minima de cazare:
17.04-09.06.2023 si 11.09-15.10.2023 - 2 nopti
10.06-30.06.2023 si 01.09-10.09.2023 - 3 nopti
01.07-31.08.2023 - 5 nopti

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie