Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPACT G Hotel


Descriere

Este situat la aproximativ 100 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin siintrare lina in mare.Info: Hotelul ofera conditii excelente de cazare in centrul statiuniitineretului. Hotelul are o receptie moderna cu magazine.Camere: Hotelul are camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresiecu covorase, usi noi de acces in camere si mobilier nou deosebit. Camerele suntprevazute cu balcon. Cazarea se face in 70 de camere duble cu bai proprii, TV,frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase si tamplarie PVC. 20 de camere dispun de vedere la mare.
Restaurant:Masa se serveste in sistem ,,bon valoric', in cadrul restaurantului ,,Regal'.
Facilitati: Exista parcare pazita in curtea unitatii.Servicii gratuite: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor devaloare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrarea bagajelor
Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive, biliard, telefonie locala, interurbana,internationala
Facilitati copii: Pentru maxim 2 copii pana in 12 ani, se ofera gratuitate lacazare cu 2 adulti platitori in camere, fara pat suplimentar. In cazul in carese solicita pat suplimentar atunci se achita 50% din tariful de cazare al unuiadult. Patul suplimentar este obligatoriu pentru un copil de peste 12 ani si setarifeaza cu 50% din tariful de cazare al unui adult.
Animalede companie: Se accepta animale de companie numai in camerele de la parter,cu conditia prezentarii la receptie a carnetului de sanatate si a achitariiunei taxe de 30% din tariful de cazare al unei camere.
Atractii in zona: Golful Francezului, Obeliscul, Epava Evanghelia. Cursuri de echitatie. Cursurilese tin in padocurile din spatele hanului. iar pentru plimbari calare se facexcursii cu grupul sau individual pe malul marii si in imprejurimi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie