Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casa de vacanta Irene este noua, cu 4 camere, fiecare cu baie proprie, apa calda non stop, televizor cu program satelit si internet wireless. Nu se fac cazari pentru o singura noapte.

Structura camerelor este: 2 camere cu 2 paturi de o persoana fiecare cu suprafata de 12 mp si baie in interiorul fiecareia; la parter 2 camere,una cu pat matrimonial si una cu coltar extensibil pentru 2 persoane,fiecare camera cu suprafata de 12 mp care sunt pozitionate intr-o suita, despartite de un holisor de 3x2, cu baia mare matrimoniala cu bideu.Suita are un singur televizor plasat in camera cu coltar,si este indicata pentru o familie cu copii sau 2 familii inrudite deoarece are o singura baie.

Turistii au acces la bucataria utilata,unde isi pot prepara micul dejun sau o cina frugala,precum si la terasa mobilata cu mese si scaune.
Magazinele si piata din Sulina asigura aprovizionarea cu carne, lactate, legume si fructe, la preturile practicate in toata tara.
Casa de vacanta se afla intr-o zona linistita la 200 m de pontonul navelor (malul Dunarii, faleza de promenada si magazine)si 2km de plaja.
Accesul la plaja se poate face cu microbuze, taxi, trasura, trenulet, sau pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie