Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ISTRIA Hotel


Descriere

Situare: Hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300 metri de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun, intr-o zona plina de verdeata.
Info hotel: Unitatea detine 90 camere duble, 3 apartamente, complet renovate, dipuse pe 3 etaje, hotelul dispune de parcare propie.
Camere: Toate camerele duble dotate cu: baie proprie cu dus, TV cablu, frigider si balcon.
Restaurant: Hotelul nu dispune de restaurant propriu. Masa se poate servi in sistem bonuri valorice la terasa Amazon situata pe faleza si la restaurant Insula situat pe lacul Neptun.
Servicii gratuite: Informatii turistice, primirea si transmiterea de mesaje, distribuirea corespondentei, trezirea clientilor la cerere, informatii CFR.
Servicii cu plata: Servicii de calcatorie/spalatorie, parcare, telefonie locala, interurbana, internationala.
Facilitati pentru copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani au cazare gratuita (fara pat suplimentar). Pentru cei care solicita pat suplimentar platesc 50% din tariful unui loc de cazare.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Padure Comorova, practicarea de sporturi nautice: yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, paint ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie