Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IULIA RESORT Hotel (fost Florica)

   Venus, Romania


Descriere

Recomandat familiilor cu copii

Situat in statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea restaurantului ,,Esplanada', care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre. Complexul ,,Iulia Resort' este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.
Dispunede 174 camere duble standard si modernizate, avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard, cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai. Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B (p+1).

Restaurantul ,,Esplanada' este amplasat pe malul marii, langa Hotelul ,,Florica', intr-un superb
golf, dispunand de o sala de mese cu capacitatea de 300 locuri, o terasa cu 80 de locuri, o frumoasa gradina de vara cu muzica, ring de dans si bar de zi, situat chiar pe faleza marii.

Servicii
gratuite: informatii turistice, parcare
Servicii
cu plata: loc de distractie cu jocuri si biliard, agrement cu ATV-uri, un beach bar, pescuit sportiv (pentru pescarii amatori)

Facilitati copii: Pentru copiii pana la varsta de 14 ani, se va plati la
agentie 10% dintr-un loc de cazare (fara pat suplimentar). Cei de peste 14 ani vor plati 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Animale
de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.