Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IULIA RESORT Hotel

   Strada Dem Radulescu Nr 27, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Iulia Resort ⭐⭐⭐,confortabil, cu multiple îmbunătățiri, amplasat ideal în centrul stațiunii Venus, la doar 2 minute de frumoasa Plajă Esplanada, vis a vis de numeroase terase, restaurante și autoserviri situate pe malul mării, un hotel cu tradiție, numărând peste 2 decenii de excelență și experiență în domeniu, destinat persoanelor moderne care iubesc natura, confortul și spațiile largi.
Hotel Iulia Resort este format din două corpuri:
- corpul A format din parter plus trei etaje
- corpul B format din parter plus un etaj
Atât corpul A cât și corpul B au camere duble, camere duble cu pat suplimentar și garsoniere la același nivel de confort și exact cu aceleași dotări.
Camera dubla este dotata cu pat dublu cu saltea matrimoniala, prize suplimentare la pat, televizor cu ecran plat, wi-fi, aer condiționat, seif, minifrigider, balcon generos, baie proprie renovata 2021, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere.
Capacitatea de cazarea a unei camere duble este de: 2 adulti plus un copil mic in acelasi pat sau in camera dubla cu pat suplimentar, 2 adulti plus 2 copii, unul doarme cu parintii in patul dublu, iar celalalt doarme in patul suplimentar.
Garsoniera are spatiu cat doua camere duble si este dotata cu pat dublu cu saltea matrimoniala, prize suplimentare la pat, canapea extensibila, televizor cu ecran plat, wi-fi, aer condiționat, seif, minifrigider, balcon generos, baie proprie renovata 2021, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere.
Capacitatea de cazarea a unei garsoniere este de: 2 adulti si 3 copii, un copil mai mic doarme cu parintii in patul dublu, iar 2 copii mai mari doarm incanapeaua extensibila.
Hotelul asigură la cerere și contra cost un spațiu monitorizat video pentru parcarea autovehiculelor (15 lei/ zi/ autoturism).
Facilitati:
-piscina cu apă sărată și încălzită
-teatru pentru copii,susținut de actori profesioniști
-loc de joacă pentru copii cu tobogane, leagăne și balansoare
-Terase Esplanada pe malul marii
-20.000 de mp cu grădină interioară și spații verzi
-acces la internet în toate spațiile publice ale hotelului și în camere
-loc pentru păstrarea bagajelor
Restaurantul Esplanada, renovat în 2019, situat pe malul mării, lângă Hotel Iulia Resort, vă așteaptă cu preparate delicioase inspirate din bucătăria românească și internațională.
Se admit in hotel animale de companie de talie mica, pentru care se achita 25 lei/animal de companie/zi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie