Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAKUZZI Hotel

   Strada Meduzei Nr5, Vama Veche, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Jakuzzi Vama Veche ⭐⭐⭐ este o oază de liniște, relaxare și confort, aproape de plajă, dar departe de trafic și zgomot, este locul ideal de cazare în Vama Veche.
Spațiile de cazare sunt amenajate în stil shabby chic și îmbină nostalgia vechii Vămi cu confortul contemporan.
Curtea interioară, spațioasă, este un refugiu cu vegetație luxuriantă cu iz mediteranean, cu zone umbrite și gazon, cu hamace și sezlonguri. Reprezintă locul perfect pentru destindere sau tele-working și foisor.
Spațiul închis al curții oferă un plus de siguranță celor mici, care se pot bucura de locul de joacă. Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care încă mai pretuiește vegetația din abundență și care consideră armonia cu natura un „must have”.
Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu copii. Cazarea se face în două corpuri de clădire.
Camerele fiind dotate cu aer conditinat, televizor, cabina de dus, uscator de par. Alte servicii oferite sunt: terasa, bar-bufet, mic-dejun, WiFi gratuit, parcare, jocuri de societate, închiriere narghilea, biciclete.

Tipuri de CAMERE:
-Apartament 2 camere BelHouse
-Apartament familial duplex
-Camera dubla BelHouse
-Camera standard BelHouse
-Camera tripla BelHouse
-Camera Queen cu balcon
-Camera Queen cu vedere la gradină
-Garsonieră Junior suite

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie