Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea La Lipoveanu oferă clienților cazare în camere duble si matrimoniale, complet utilate, cu grup sanitar propriu. Pensiunea dispune de un restaurant cu specific tradițional și pescăresc, cu o capacitate de 40 de locuri, loc de joacă pentru copii, terasă acoperită, curte cu gazon, parcare păzita și piscină în aer liber.

Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a se asigura că vă petreceți un sejur relaxant și odihnitor. Puteți sa vă petreceți timpul plimbându-vă cu barca sau șalupa în Delta Dunării, relaxându-va la soare în aer liber sau pe terasă cu o băutură rece, pescuind pe canalele Deltei sau admirând păsările și fauna acesteia.

Comuna Murighiol are in componența sa atât localitatea cu același nume cât și localitatea Dunăvătul de Jos, localitățile fiind situate la 8 kilometri depărtare una de cealaltă. Localitatea Murighiol este situată pe malul drept al brațului Sfântul Gheorghe, la 4 km distanță de Uzlina. În apropierea localității se pot vizita ruinele orășelului antic Halmyris, fost port al Deltei Dunării (secolele I – IV î Hr.). Aici se poate observa zidul de apărare cu turnuri și porți, băi romane și un mic muzeu pe lângă alte ruine. În vecinătate se află mânăstirea Hamlyris și o basilică paleocreștină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie