Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA PERLA BIANCA RESIDENCE

   Str Marii, Dn39, Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul LA PERLA BIANCA RESIDENCE ⭐⭐⭐ este situat pe litoralul Marii Negre într-o zona liniștită dintre statiunile Eforie Nord și Eforie Sud, într-un cadru exceptional între ape, la câteva minute de mers pe jos de centrul statiunii, 200 m de plaja Lacului Techirghiol pentru cei interesati de o cura balneara cu namol și multe facilități care vă vor oferi cadrul, liniștea și confortul unor vacanțe de neuitat!
Complexul AVENUE PALM este dispus în felul următor : 7 vile - constructii moderne din sticla si metal cu un total 36 de camere dintre care 8 camere duble standard, 16 camere cu o suprafața de 40 metrii patrati și 4 apartamente formate dintr-un dormitor, living și o mini bucătărie neutilata cu vesela.
Vila de piatra Cancicov dispune de 12 camere duble standard.
Vila Cancicov dispune de 4 camere cu balcon și 2 camere mansarda.
Vederea tutoror camerelor din acesta vila este către mare, plaja , curte și strada.
Toate camerele sunt spațioase și includ TV prin cablu, mini-frigider și baie privată. Unele camere superioare au balcon cu vedere la mare, o parte din camere se află în vila din piatră, iar altele, în vilele din sticlă.
Complexul LA PERLA BIANCA RESIDENCE are loc de joacă pentru copii, plaja situată la 200 de metri în care accesul este imediat, complexul dispune de parcare gratuită, camera de familie, camera pentru nefumători, acces Wi-fi gratuit și acceptăm și animale de companie.
Plaja “ÎNTRE APE” care este situată în apropierea complexului LA PERLA BIANCA RESIDENCE și este una dintre cele mai frumoase plaje din jur, are o frumusește aparte datorată nisipului fin, pozitiei care este potrivită pentru familii cu copii iar LA PERLA BIANCA RESIDENCE este amplasat la marginea apei.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Wi-Fi
Mobilier extern
Acces pe baza de card
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Terasă acoperită
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Zonă picnic
Prosoape plajă

Locatie