Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA ALBASTRA Pensiune


Descriere

Pensiunea Laguna Albastra ★★★★ este localizata in comuna Murighiol, pe malul Dunarii, intr-o atmosfera moderna plasata in inima naturii. Conditiile de cazare sunt ideale, oferind tot confortul pentru un sejur de neuitat.

Pensiunea Laguna Albastra a fost construita in anul 2011 si ofera cazare in 5 camere duble, 6 camere matrimoniale si 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu TV, balcon si baie proprie.

Restaurantul pensiunii Laguna Albastra are o capacitate de 35 de locuri si o terasa exterioara de 50 de locuri, servind atat mancare pescareasca, precum si preparate din bucataria internationala.

Pensiunea Laguna Albastra pune la dispozitie parcare auto si navala supravegheate, 3 salupe rapide si 6 barci cu motor pentru excursiile organizate in Delta Dunarii.

Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toata Pensiunea Laguna Albastra.

Turistii se pot relaxa in barul hotelului, la piscina exterioara cu o dimensiune de 25×4 metri si o adancime de la 2 ,5 la 1 metru sau in gradina cu facilitati de gratar si terasa.
Pensiunea Laguna Albastra pune la dispozitia turistilor parcare privata gratuita si inchirieri de biciclete.
La cerere, pensiunea pune la dispozitie excursii cu barca in Delta Dunarii.

Activitati si obiective din zona Murighiol:
- Se organizeaza plecari cu barcile în diferite zone spre Sfântu Gheorghe, Uzlina, Caraorman, Crisan si altele -La distanta de 1 kilometru se afla un lac cu acelasi nume, ce avea o legatura directa cu Dunarea, acum fiind închis
- În localitate exista vestigii arheologice din anii 350-250 î.Hr. precum si asezari geto-dacice si din perioada romano-bizantina. Un obiectiv foarte important este Cetatea Halmyris, pe unde trecea acum mult timp bratul Dunarii, Sfântu Gheorghe.

Suplimentar, Pensiunea Laguna Albastra ofera si teren de joaca pentru copii, aer conditionat si camere de familie.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie