Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOTUS Hotel


Descriere

Hotelul Lotus ⭐⭐este situat in partea de sud a statiunii, in apropierea Satului de Vacanta, la 50 m de plaja. Plaja: larga nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Descriere camere:
aer conditionat, TV ecran plat, minibar (nou), baie cu cada, balcon -(camere etaj), pardoseala din gresie, camere cu doua paturi sau pat matrimonial. In camerele cu pat matrimonial spatiul nu permite introducerea unui pat suplimentar. Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Descriere facilitati:
parcare proprie- gratuita, in limita locurilor disponibile, pastrare obiecte de valoare, parter si 4 etaje, bar de zi. Servicii: Incluse in tarif: trezirea turistilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare; preluarea si transmiterea mesajelor; predarea si expedierea corespondentei clientilor prin retur, la domiciliu, a scrisorilor sosite dupa plecarea lor; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente; oferirea de material de propaganda si informare turistica, pastrarea bagajelor la sosire si plecare.
Contra cost: spalat/ calcat lenjerie; servicii telefonice.
Zile gratuite de vacanta: in perioadele 01.06- 29.06.2019 platesti 5 nopti si stai 6, platesti 6 nopti si stai 7, numai pentru cazare; Masa se achita pentru intreg sejurul.
Oferta nu se aplica programului Inscrieri timpurii.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Garofita, in sistem bonuri valorice.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
*Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana;
*Pranz = 30.00 Lei / zi / persoana;
*Cina = 30.00 Lei / zi / persoana.
Servicii masa copii: - copiii 0- 13.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 14 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
*CAMERA DUBLA MATRIMONIALA - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
*CAMERA DUBLA CU DOUA PATURI - primul copil cu varsta cuprinsa intre 0- 13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 13.99 ani achita 50% din pretul unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar sau achita 36.60 Lei/ zi- taxa de utilitati; - persoana peste 14 ani, este considerata adult si achita 100% tarif de adult.
*APARTAMENT - Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani sau 3 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare; - al 3-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.
Parintii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului copie dupa certificatul de nastere al copilului, pentru a face dovada varstei acestuia.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie