Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata pe partea stinga a strazii principale, cu iesire la canalul satului, Casa Lucia va ofera excelente conditii de cazare si petrecere a timpului liber acolo unde Delta incepe sa isi dezvaluie frumusetea, la Dunavatul de jos,punindu-va la dispozitie 6 camere complet utilate,cu baie proprie,aer conditionat, televizor,foisor,gratar,terasa.

Imbinarea arhitecturala armonioasa intre traditonal si modern reuseste sa creeze pentru dumeavoastra un cadru mirific, in care sa petreceti momente de neuitat. Pentru petrecerea timpului intr-un mod placut, va punem la dispozitie masa de tenis, table , remi,carti, dartz.
Aveti posibilitatea sa pescuiti din curtea casei , in canalul satului.
Organizam plimbari cu barca pe canalele Deltei,pentru care turistii sunt rugati sa-si achitioneze din Tulcea(hotel Delta sau arbdd), Murighiol(Centrul de informare turistica) sau de pe internet,permise de acces in Delta.

Mancarurile traditionale din peste, si nu numai,va vor incinta papilele gustative!
Mentionam ca fiind persoane fizice, nu acceptam vouchere de vacanta si nici nu putem elibera facturi fiscale, doar chitante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie