Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA Pensiune


Descriere

Vila construita intr-un stil arhitectonic cu motive marinaresti este situata pe malul drept al bratului Sulina , in centrul orasului Sulina , pe faleza fluviului. Constructia este finalizata in 2006 si a fost destinata activitatilor turistice.
Oferim locuri de cazare in camere duble matrimoniale , camere duble twin , camere triple si suite (apartamente).
Camerele sunt prevazute cu grup sanitar propriu, aer conditionat, apa calda si caldura de la centrala proprie, minibar(frigider), televizor, televiziune prin cablu, telefon, internet wireless, uscator de par, fierbator de apa.
La parterul pensiunii exista o sufragerie comuna unde puteti servi masa, dotata cu aer conditionat, dozator de apa, TVLed , sistem home cinema, iar la etajul 2 exista o terasa cu vedere panoramica asupra imprejurimilor.
Bucataria , prevazuta cu purificator de apa si masina de spalat vase este complet utilata si poate fi folosita de catre oaspeti.
In curte exista un mic spatiu de joaca pentru copii , o zona de relaxare si un barbeque la dispozitia clientilor. Tot aici am amenajat un spatiu pentru pescari unde isi pot depozita uneltele de pescuit, pot curata si gati peste.
In afara facilitatilor oferite de Vila Marina , ca modalitati de petrecere a timpului liber amintim : plaja de pe litoralul Marii Negre ; vizitarea obiectivelor turistice ale orasului Sulina ; excursii pe canalele din Delta Dunarii.
Pensiunea este amplasata la aproximativ 2 km de plaja, in timpul sezonului circula maxi-taxi care au statie chiar in spatele cladirii noastre.
In vila nu este permis fumatul (conform normelor UE) si accesul cu animale de companie. Pentru fumatori sunt spatii special amenajate.
Localizarea orasului in extremitatea estica a tarii , in inima Deltei Dunarii aduce un plus de savoare inca de la inceputul unei calatorii catre aceste locuri , accesul facandu-se exclusiv pe cale fluviala , din Tulcea , cu nave clasice de pasageri (timp aproximativ 4 ore, loc de acostare 800m de vila noastra) sau nave rapide (o ora si jumatate, loc de acostare in imediata vecinatate a vilei)
Atentie! Pentru navele rapide este necesara rezervarea locurilor cu 1-2 zile inainte de sosire.
Pentru excursii in Delta si pescuit colaboram cu localnicii, pretul stabilindu-se in functie de lungimea traseului si numarul de persoane. Astfel, pretul pentru inchirierea unei barci cu motor (si conducator ambarcatiune) poate varia intre 100 lei/ zi si 500 lei/zi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie