Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METEOR Hotel


Descriere

Recomandat familiilor cu copii.
Pozitionat in centrul statiunii la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.
Hotelul Meteor este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la o distanta de cca 20 m de plaja.
Hotelul Meteor este o moderna structura de cazare compusa din 214 camere duble si 9 garsoniere, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare, primitor.In receptie exista doua seifuri pentru pastrareaobiectelor de valoare si a valorilor, un sistem de calcul cu acces la internet si o sala de jocuri video. In hotel si in receptia hotelului este asigurat WI-FI gratuit. In gradina interioara este amenajat un spatiu de joaca pentrucopii precum si un miniparc arheologic. Camerele sunt dotate cu TV si minibar,mobilier nou, pardoseala gresie, baie cu dus (in camerele duble) sau cada (in garsoniere), seif, balcon. Garsonierele si o parte din camere au aer conditionat. Toate camerele au vedere la mare.
Hotelul dispune de 2restaurante, bar de zi, terasa, parcare, sala de conferinte dotata cu nstalatie de sunet, videoproiector, flipchart, retroproiector, aer conditionat. Restaurantul Meteor este o unitate de alimentatie publica amplasata pe malul marii. Avand o capacitate de maxim 800 locuri si dispunand de o instalatie de climatizare in Restaurantul Meteor se poate servi masa in conditii deosebite.
Masa se poate servi la unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului, care au o capacitate de 500 locuri, respectiv 150 locuri. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, iar restul meselor in sistem bonuri valorice. Masa se mai poate servi si in varianta pensiune completa speciala (meniu fix).
Aici se pot organiza si desfasura mese festive, nunti, botezuri, evenimente la care se pot servi preparate din bucataria romanesca saudin alte bucatarii, asigurandu-se un meniu diversificat.
Sala de conferinte a Complexului Meteor are o capacitate de 150 locuri in format congres. Insa, sala de conferinte poate fi configurata potrivit necesitatilor beneficiarilor.
Servicii gratuite: Pastrare valori, trezirea turistilor, transmiterea corespondentei, internet.
Servicii cu plata Inchiriere jocuri, parcare, spalat, fax, internet, aer conditionat.
In camera cu 2 adulti - 1 copil sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat;
- al doilea copil sub 12 ani achita 20% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar asigurat;
- 1 copil cu varsta intre 12-16 ani (neimpliniti) achita 50 % din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
- a treia persoana adulta (peste 16 ani) achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
Patul suplimentar pentru copil sub 16 ani este 50% din valoarea unui loc de cazare.
Nu se admit in camera dubla mai mult de 3 adulti sau o familie formata din 2 adulti si 2 copii.
Animale de companie: Se accepta animale de talie mica si se achita 50% din tariful unui loc de cazare.
Atractii in zona: Centrul comercial, lacul Tismana, Satu de Vacanta Zodiac.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Sala de conferinta
Lift
Plajă
televizor
internet acces

Locatie