Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE MEDSPA Hotel


Descriere

Este situat la intrarea in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 250 de locuri), bar, terasa, gradina, sala de conferinte (capacitate 100 de persoane), baza de tratament si relaxare, rampa acces peroane dizabilitati, parcare, lift Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj. Mirage MedSPA Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare. Facilitati camere: instalatie de climatizare, frigider, telefon international, tv prin cablu , sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par, balcon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
instalatie de climatizare, frigider, telefon international, tv prin cablu , sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 250 de locuri), bar, terasa, gradina, sala de conferinte (capacitate 100 de persoane), baza de tratament si relaxare, rampa acces peroane dizabilitati, parcare, lift Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj. Mirage MedSPA Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare.
Locatie:
Este situat la intrarea in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
terasa in aer liber
loby bar
internet wireless
sala de conferinta
receptie 24 ore
baza de tratament balnear
SPA
sauna uscata
sauna umeda

Locatie