Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONDIAL Hotel


Descriere

Amplasat in statiunea Eforie Nord, hotel Mondial este menit sa readuca spiritul si eleganta cu care se petrecea un sejur la mare.
Noii proprietari au venit cu o constructie noua, mobilier din lemn masiv, finisari inspirate din stilul clasic si un ambient placut si relaxant intocmai pentru a pastra originalitatea si calitatea de 4 stele ce vor servi sederii dumneavoastra.
Piscina hotelului, nou construita, este amplasata in mijlocul unei gradini de flori si conifere si va asteapta sa va racoriti in apa cristalina. Copiii se pot juca in apa fara grija, deoarece avem si piscina pentru ei incorporata in piscina adultilor.
Hotel Mondial va pune la dispozitie 59 camere din care 26 camere duble, si 33 camere triple, parcare pazita de 1000 mp2.
Toate camerele sunt echipate cu elemente de calitate superioara, mobila din lemn masiv, mocheta, candelabre, birouri, balcoane cu sau fara vedere la mare, minibar, televizor LCD, telefon, baie,wireless
Unul din avantaje este faptul ca hotelul se afla la 50-100m de mare, situatie in care puteti ajunge imediat pe plaja sau chiar puteti admira marea din balconul camerei dumneavoastra.
Spre apus puteti petrecere momente placute pe terasa hotelului sau la barul din receptie.
In vecintatea hotelui sunt nenumarate locatii de divertisment,relaxare si petrecerea timpului liber la care puteti ajunge cu mare usurinta.
Facilitati camera:Minibar, TV, Wireless, Aer Conditionat, Telefon, Balcon, Baie, Cartela de acces.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie