Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEW BELVEDERE Hotel


Descriere

Hotelul New Belvedere (fostul President) este situat la 50 m de tarmul Marii Negre in centrul legendarului oras Mangalia.
Facilitati Hotel: Primul hotel din tara ale carui servicii au fost certificate conform standardului de calitate ISO 9001:2000. Unicul hotel din tara care a conservat un sit arheologic cu istorie de doua milenii in structura societatii.
Cuprinde 65 de spatii de cazare confortabile, cu sau fara vedere la mare din care 2 apartamente, 46 camere duble si 17 camere single. Sauna, masaj, sali de conferinta, sali de gimnastica, Business Club cu biliard, sah, rummy, plaja amenajata si piscina in aer liber in timpul sezonului estival
Facilitati Camere: Aer conditionat, minibar, uscator de par, televiziune prin cablu, telefon cu acces international,acces la internet.
Masa: se asigura in restaurantul propriu, mic dejun - bufet suedez si supliment demipensiune (40 LEI/zi/pers) supliment pensiune completa (80 LEI/zi/pers) - bon valoric -, care se poate utiliza la Rest. President, Barul Callatis, Cafetaria Jolly.
Observatii:
-Acces la sala de gimnastica - jumatate de ora/ zi
-Acces la Business Club cu jocuri distractive : biliard,darts, rummy, table, sah.
-Acces gratuit pe plaja amenajata si piscina (cu sezlong si umbrela) in perioada estivala
-Acces la Sit-ul arheologic al vechii cetati Callatis- veritabil muzeu aflat in incinta Complexului
-Acces la galeria de arta unde isi expun lucrarile artisti plastici din tara
Alte informatii
Facilitati copii: copiii intre 0-3 ani au gratuitate la cazare inclusiv mic dejun copiii intre 3-12 ani: au gratuitate la cazare fara mic dejun in camera dubla daca nu se solicita pat suplimnetar si se acorda o reducere de 50% la micul dejun; copii intre 3-12 ani: daca se solicita pat suplimentar in camera dubla se achita 50% dintr-un loc de cazare fara mic dejun si 50% micul dejun. Patul suplimentar se asigura la cerere si se achita 50% dintr-un loc de cazare fara mic dejun.
Servicii de tratament: optional se poate efectua tratament balnear in cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia, aflat in vecinatatea hotelului. Cura balneara 3 proceduri / zi - pachet 5 zile in valoare de 264 LEI/pers; in zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie