Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLGUTA Hotel


Descriere

Situare: Hotelul este situat la 300 m de plaja, in partea de nord a statiunii, aproape de baza de tratament ,,Efosan'.

Info: Este o constructie moderna, cu lift exterior din sticla. Hotelul are o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri si piscina.
Camere: Hotelul dispune de camere duble si apartamente care sunt dotate cu TV, minibar, aer conditionat si mobilier deosebit.
Restaurant: Restaurantul are specific international si capacitate de 80 locuri.
Servicii gratuite: intrarea la piscina, pastrare valori, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, parcare auto, informatii turistice, trezirea turistilor la ora dorita
Servicii cu plata: servicii de calcatorie-spalatorie, convorbiri telefonice
Facilitati copii: Un copil in varsta de 0-5 ani are gratuitate la cazare, cu conditia cazarii in acelasi pat cu doi adulti platitori.
Doi adulti si un copil in varsta de 5-12 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar, copilul urmand a achita 30 lei, reprezentand cazare cu pat suplimentar.
Copilul in varsta de 12 ani impliniti este condiderat adult.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Manastirea ,,Sf. Maria' Techirghiol, Plaja Debarcader, parcul acvatic - Aqua Magic , teatrul de vara, parcul de distractii

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie