Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OPAL Hotel


Descriere

Hotel Opal ⭐⭐⭐ va pune la dispozitie 239 camere duble si 8 apartamente (living + dormitor - prevazut cu usa despartitoare).
Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV cablu. racitor, aer conditionat si balcon. O parte din camere beneficiaza de vedere la mare.
Hotelul dispune de parcarea pazita gratuita, in limita locurilor disponibile, parcarea publica este disponibila la 250 m de proprietate si este gratuita.
Este permis accesul cu animale de companie de talie mica , taxa 50 lei/sejur;
Supliment vedere mare : 20 lei/zi/camera-in functie de disponibilitate;

Servicii si Facilitati:
  • restaurant cat 1 (500 loc)
  • bar cu terasa,
  • loc de joaca pentru copii, acces Internet.
  • parcare, 2 sali de conferinte
  • terasa Pizza & Beer.
ACCES PISCINA EXTERIOARĂ.
Anul 2023 vine cu o surpriză pentru turiștii cazați în cadrul hotelului Opal by the sea***, vor avea parte de acces la piscina exterioară. Piscina are suprafața de 20/12 m, cu o adâncime cuprinsă între 50 cm în zona copiilor și 130 cm în zona destinată adulților. Piscina este accesibilă atât pentru adulți cât și pentru copii. Piscina beneficiează de apă încalzită în perioadele din sezon când este necesar, temperaturile fiind mai scăzute. Prezentul regulament în vigoare este stabilit pentru desfășurarea normală a activitatiilor clientiilor piscinei hotelului Opal by the sea***, pentru ocrotirea sănătății lor, pentru asigurarea conforturlui acestora, precum și în scopul respectării ordinii și curățeniei din cadrul hotelului Opal by the sea***. Cunosterea, însușirea și respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează piscina hotelului Opal by the sea***. Prin plata tarifului de acces în cadrul piscinei hotelului Opal by the sea***, certifică respectarea cu strictețe a prezentului regulament.

Masa este servita in regim bufet si se poate opta pentru mic dejun sau demipensiune (mic dejun si cina).
Pachetul cu demipensiune (mic dejun si cina), se poate achizitiona doar in perioada 01.07-31.08.
Nu se poate valorifica masa in sistem fisa cont.
Masa se achita pentru toate persoanele ocupante ale camerei.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie