Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMIC Vila


Descriere

Situata pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20m de plaja, deschisa pe tot parcursul anului,pune la dispozitia clientilor sai 9 camere duble si 6 camere matrimoniale dotate cu aer conditionat, cablu TV, posibilitate internet, minibar. Toate camerele au vedere la mare si terasa proprie.
Fiecare camera, desi are personalitatea sa, este dotata cu mobilier comod, functional si elegant. Dispune de posibilitatea transmisiei sau receptiei fax, de conexiune internet, in felul acesta noi va putem oferi cel mai inalt standard din reteaua hoteliera in domeniul comunicatiilor sau schimbului de date. Restaurantul hotelului, elegant si cochet, are o capacitate de 80 de locuri si include o frumoasa terasa cu 90 de locuri si un bar de zi.
Bucataria proprie va poate oferi specialitati gastronomice de o larga diversitate incepand cu preparatele traditionale romanesti, specialitati europene sau exotice, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara.
Barul dispune atat de bauturi indigene, cat si de renume international, putand raspunde oricarui gust sau exigenta. Personalul este calificat si instruit pentru a-si desfasura activitatea in ideea de a garanta un nivel optim al prestatiilor turistice.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie