Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHILOXENIA Hotel


Descriere

Hotelul Philoxenia se afla in statiunea Eforie Nord, la 150 de metri de plajele de nisip de la Marea Neagra. Lacul Techirghiol este situat la 1500 de metri, iar centrul de tratament cu namol din lac se afla la 50 de metri. Gara Eforie Nord se afla la 1 km de Philoxenia, iar Constanta se găseste la 14 km
Descriere camere: Se ofera cazare in 8 camere duble, 4 camere triple si 2 apartamente. Fiecare camera (dubla sau tripla) dispune de grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, telefon, mobilier modern, terasa. Apartamentele sunt formate din 2 dormitoare, grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, telefon, mobilier modern, terasa.
Descriere facilitati: Dotarile moderne si pozitia foarte apropiata de plaja sunt avantajele de necontestat ale hotelului Philoxenia.
Turistii hotelului se pot bucura in aceeasi masura de restaurant si bar de zi, parcare.
Locatie: PHILOXENIA HOTEL, unic prin pozitia deosebita si confortul interior, este situat la 150 m de plaja în Eforie Nord, a doua statiune ca marime, la 14 km sud de Constanta, între mare (fiind aproape de portul maritim Agigea Sud) si lacul Techirghiol.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie