Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA Hotel

   Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Mamaia, Romania


Descriere

Hotel Ramada din Constanta s-a nascut din dorinta de a oferi oaspetilor o experienta unica a relaxarii si a starii de bine. Situat la granita dintre statiunea Mamaia si orasul Constanta, pozitionat fiind pe malul lacului, Hotelul Ramada Constanta este cea mai noua locatie de 4 stele din zona Marii Negre, un loc in care oaspetii nostri vor putea experimenta momente de liniste, relaxare, natura, rasfat culinar si un mix unic de zambete, ospitalitate si servicii personalizate.
Mai mult decat un hotel de 4 stele, Hotel Ramada este un concept de business & leisure si ambianta al carui obiectiv este de a va oferi o experienta minunata.
Hotelul dispune de 170 camere si apartamente, un restaurant atractiv si generos, atat ca si spatiu, cat si ca si preparate, 4 sali moderne de conferinta pentru organizarea evenimentelor private si corporative si doua baruri: Centrum in zona de lobby si Atmosphere Sky Bar la etajul 8.
Stil modern, culoare, eleganta, design unic, serviciile personalizate sunt cateva dintre atuurile noastre, care ofera si celor mai exigenti oaspeti confortul dorit.
Pachet 1Decembrie (29.11 - 03.12.2017) include:
- 2 nopti de cazare cu mic dejun, pentru 2 adulti, in camera dubla
- 1 noapte gratis - cazare cu mic dejun
- Cina de Sf. Andrei pe data de 30 noiembrie 2017
- Cina festiva traditionala in ritm de dansuri populare si tombola cu surprize de 1 decembrie 2017
- Oferim 10% discount la restaurant pentru cei care poarta numele de Andrei si Andreea in data de 30 noiembrie si oferim 10% discount la restaurant pentru toti oaspetii pe 1 decembrie 2017

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.