Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIO Hotel


Descriere

Hotel Rio ⭐⭐⭐ situat in sudul litoralului romanesc la intrare in statiunea Jupiter – Cap Aurora, la 50 de m de plaja, este constructie noua, moderna, primindu-si oaspetii din 2004.
Hotelul dispune 50 camere duble, 24 de apartamente, 6 camere single, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri in care turistii pot servi micul dejun in stil bufet suedez, terasa constructie 2013, sala de conferinte cu o capacitate de 96 de locuri, lift.

CAMERE: confortabile, indeplinesc toate dotarile necesare clasificarii unui hotel de 3 stele: internet wireless; Tv color; minibar; aer conditionat; telefon; mobilier nou, modern; geamuri de termopan; aer conditionat; baie proprie cu cabina de dus.

Camerele duble 3* fara balcon sunt pozitionate la parter.
Dotari: pat matrimonial (160x200 cm), TV, AC, frigider minibar, grup sanitar, cabina de dus, articole pentru toaleta, uscator pentru prosoape si costume de baie, Wi-Fi.
Capacitate: Camera dubla fara balcon este potrivita sa acomodeze un cuplu sau o familie cu un copil. Camera dubla fara balcon permite instalarea unui pat suplimentar pliant potrivit pentru o persoana (77x190 cm). Pentru copii de peste 12 ani, patul suplimentar este obligatoriu. Pentru doi adulti si doi copii de orice varsta, patul suplimentar este obligatoriu.
Capacitate maxima:
- Doi adulti + doi copii (ambii copii sub 12 ani);
- Doi adulti + doi copii (un copil sub 5 ani si un copil peste 12 ani;

Camerele duble 3* cu balcon sunt pozitionate la etaj.
Dotari: pat matrimonial (160x200 cm), TV, AC, frigider minibar, grup sanitar, cabina de dus, articole pentru toaleta, uscator pentru prosoape si costume de baie, Wi-Fi.
Capacitate: Camera dubla cu balcon este potrivita sa acomodeze un cuplu sau o familie cu un copil. Camera dubla cu balcon permite instalarea unui pat suplimentar pliant potrivit pentru o persoana (77x190 cm). Pentru copii de peste 12 ani, patul suplimentar este obligatoriu. Pentru doi adulti si doi copii de orice varsta, patul suplimentar este obligatoriu.
Capacitate maxima:
- Doi adulti + doi copii (ambii copii sub 12 ani);
- Doi adulti + doi copii (un copil sub 5 ani si un copil peste 12 ani);

Apartamentele 3* cu balcon/terasa
Apartamentul dispune de balcon sau terasa.
Dotari: pat matrimonial (160x200 cm), TV, AC, frigider minibar, grup sanitar, cabina de dus, articole pentru toaleta, Wi-Fi.
Capacitate: Apartamentul cu balcon este potrivit sa acomodeze o familie cu unul sau doi copii. Apartamentul cu balcon este este format din dormitor si living.
Capacitate maxima:
- Doi adulti + trei copii (minim un copil sub 12 ani);
- Patru adulti si un copil (sub 12 ani);

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie