Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANDA Hotel


Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii.

Situare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.

Info hotel: Hotelul se afla intr-un amplu proces de renovare, inca din 2009. S-au renovat baile, s-au pus termopane si s-a remobilat un numar de 50 de camere

Camere: Toate cele 116 de camere duble sunt spatioase, cu grup sanitar propriu. Cele de pe partea de nord a hotelului au balcon mai mic si geamuri termopan, iar cele de pe partea de sud au balconul mai mare cu sezlong. Dotarea camerelor cuprinde si TV, frigider, iar 2 apartamente au aer conditionat.

Restaurant: Masa poate fi servita la diverse unitati din statiune folosind bonurile valorice. Hotelul dispune de un bar de zi si o terasa.

Servicii gratuite:
Pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la ora dorita, informatii turistice, transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, internet wirelless, teren de joaca pentru copii, grill, biblioteca, camera de bagaje, parcare pazita.

Servicii cu plata: Inchirieri jocuri, inchirieri prosoape sau cearceafuri pentru plaja, fier de calcat, transmitere fax.

Facilitati pentru copii: Se acorda gratuitate primului copil sub 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti, al doilea achita o taxa de utilitati de 20% dintr-un loc de cazare, fara pat suplimentar. Persoanele peste 12 ani in camera cu 2 adulti vor plati 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: In apropiere se afla bai mezotermale, piscine in aer liber contra cost.


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie