Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Unicitatea teritoriului si atractivitatea peisajelor au contribuit la dezvoltarea turistica a orasului Sulina. Farmecul peisager unic al orasului este dat de imbinarea intre peisajele oferite de fluviul Dunarea, Marea Neagra si Delta. Aici Dunarea se varsa in Marea Neagra unde formeaza o frumoasa plaja, cu unul dintre cele mai fine nisipuri din Europa.
Pentru turistii care doresc cazare la pensiune in Sulina, Pensiunea Sellina este locul ideal de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si relaxant, fiind o unitate de cazare in Sulina care dispune de o gama larga de servicii.
Pensiunea Sellina este situata in inima mirificului oras Sulina, in imediata apropiere a Primariei Sulina. Prin serviciile noaste, suntem bucurosi sa fim punctul de plecare al turistilor in aventura de explorare a peisajelor oferite atat de Delta Dunarii, cat si de Marea Neagra.
Pensiunea Sellina, Pensiune in Sulina, dispune de o capacitate de cazare de17 camere cu grup sanitar propriu, dintre care 4 camere cu paturi matrimoniale,10 camere duble si 3 camere cu 3 paturi. Fiecare camera este dotata cu televizor, cablu TV, internet Wireless, aer conditionat.
Relaxarea si buna dispozitie a turistilor sunt cele mai importante aspecte pe care personalul Pensiunii Sellina doreste sa le asigure, astfel ca Pensiunea dispune un spatiu special pentru gratar si o terasa exterioara amenajata in conformitate cu specificul Deltei Dunarii. Pentru copii, este amenajat un loc de joaca, amplasat in curtea interioara a Pensiunii Sellina.
Specificitatea Deltei Dunarii se regaseste in meniurile speciale ale restaurantului nostru, specialitatile noastre din peste fiind preferate de turistii care au beneficiat de cazare in Sulina.
Ambarcatiunile noastre va stau la dispozitie pentru plimbari pe fluviul Dunarea, pana la varsarea in Marea Neagra, si pentru excursii in padurea Letea, recunoscuta pentru peisajele sale salbatice, neatinse de interventia umana.
Pensiunea Sellina este locul ideal de cazare in Sulina, intrucat ofera facilitatea de a vizita cele mai importante obiective turistice ale orasului: Farul Vechi din Sulina, construit in anul 1970, Turnul de apa, finantat de Regina Olandei in anul 1907, Palatul Comisiunii, una din cele mai impunatoare cladiri ale orasului, Cimitirul maritim, un loc care pastreaza secrete povestile refugiatilor, indiferent de religie, dar si biserici cu arhitectura specifica, marturii culturale din istoria tinutului si a navigatiei.
Suntem intotdeauna bucurosi sa oferim turistilor care doresc cazare in Sulina servicii de cea mai buna calitate, la preturi rezonabile.
Va asteptam cu drag!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie