Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SF. ELENA DE LA MARE Complex Balnear


Descriere

Complexul Balnear Sf. Elena de la Mare ⭐⭐⭐ este situat la 50 m de malul mării, zona Costinești în apropierea mânăstirii Sf. Elena de la Mare. Localizarea este propice relaxării si terapiilor pentru refacerea trupului și sufletului; aici cura heliomarină și aerosolii marini sunt disponibili în regim permanent.
Complexul Balnear Sf. Elena de la Mare are o capacitate de 25 camere duble și single, bazin cu apă terapeutică din lacul Techirghiol. Camerele sunt spaţioase şi combină mobilierul clasic şi elegant cu facilităţile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV, TV, balcon cu vedere la mare, baie proprie, frigider și aer condiționat.
Serviciile medicale de diagnostic si tratament sunt asigurate de medici specialiști în balneo-fizioterapie,kineto-terapie,echografie,recoltare analize laborator.
Restaurant Complex Balnear Sf. Elena de la Mare
Restaurantul este decorat cu elemente clasice şi dotări moderne și este un loc unde se pot servi preparate atent lucrate, după reţete tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria internaţională.
SPA Complex Balnear Sf. Elena de la Mare
Complexul dispune de o bază de tratament care cuprinde: kinetoterapie, bazin, băi de nămol de Tehirghiol , băi galvanice, masaje, băi de plante, ozonoterapie, laserterapie, electroterapie și ultrasunete.
Dotari camera: balcon cu vedere la mare, paturi single sau double, tv led, cablu tv, frigider, aer conditionat, incalzire centrala, internet wi-fi, baie proprie, uscator de par.
Restaurant: bauturi alcoolice, bauturi non- alcoolice, mancare traditional romaneasca preparata in bucataria restaurantului .
Hotelul dispune de lift, parcare proprie gratuita, transport si nu in ultimul rand de CENTRU BALNEAR.
CENTRU BALNEAR
Serviciile medicale sunt asigurate de medici si asistente specializate in balneofizioterapie, recuperare fizica, kinetoterapie, boli interne.
Recomandarile pentru tratament vor fi deservite prin proceduri:
- kinetoterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masaj de relaxare, masaj cu namol de Techirghiol, masaj de tonifiere, parafina, magnetodiaflux, ultrasunet, laserterapie, electroterapie, bai galvanice, bai de relaxare cu plante, bai cu ozon, drenaj limfatic.
Pacientii sositi la tratament trebuie sa prezinte medicului centrului dovada de asigurat, bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sanatate si cartea de identitate, beneficiind de 3 proceduri decontate de Casa nationala de asigurari de sanatate + 1 gratuita .

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie