Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLYMAR Hotel


Descriere

HOTEL: (fost Hotel Zenit) este situat pe faleza Marii Negre, la 15 m de plaja, la 50 m de centrul orasului Mangalia si la 100 m de Sanatoriul Balnear Mangalia. Complet renovat si dat in folosinta in august 2012.
CAMERE: 54 de camere cu mobilier nou, dotate cu un sistem ultra modern de climatizare, TV LCD si televiziune prin cablu, internet wireless (gratuit), minibar, telefon, lenjerii fine din damasc, acces in camera sistem cartela magnetica, grup sanitar propriu cu dus. Apartamentele au o suprafata de 40 mp si un balcon de 16 mp (cu o masuta si doua sezlonguri) si sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde, cana electrica, chiuveta, vesela si tacamuri), TV LCD in living si in dormitor.
COPII (in camera cu doi adulti): copiii 0-3 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar; copiii 3 -12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; al doilea copil 3-12 ani achita 70 ron lei/zi in sezon si 50 lei/zi in extrasezon cu pat suplimentar asigurat. Pentru copii peste 12 ani se achita obligatoriu pat suplimentar 70 ron lei/zi in sezon si 50 lei/zi in extrasezon. Micul dejun solicitat pentru copii este de 25 lei/zi. Pentru copii se va prezenta copie dupa certificatul de nastere.
MASA: Micul dejun se serveste in salonul situat la parterul hotelului.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie