Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDID Hotel Plutitor


Descriere

Localizare: Hotelul plutitor se afla pe bratul Dunarea Veche, intre Crisan si Sulina, in apropiere de ghiolul Bogdaproste si canalul care duce la localitatea Letea si Padurea Letea (in inima Deltei).
Dotari si facilitate: Lungimea navei este de 37.45 m, iar latimea este de 7.20 m, este o nava care ofera tot confortul unui hotel de lux, in mijlocul naturii inconjurati de apa si cele mai variate specii de pasari si plante, ce isi propune sa ofere turistilor concediul de vis. Hotelul dispune de 15 camere duble cu pat matrimonia, restaurant 48 locuri, 3 terase promenade. Acest hotel este dispus pe trei punti unde turistii vor beneficia de tot confortul si modernul in mijlocul salbaticiei.
• Nivelul 1 dispune de: – 12 camere duble cu pat matrimonial, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic si termic pentru a oferi intimitate si confort turistilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalatie de aer conditionat si incalzire, seif, televizor LCD, minibar cu frigider, plase impotriva tantarilor, baie proprie in care gasiti cabina de dus cu hidromasaj si sauna, lavoar, wc. – doua terase pentru observatie si relaxare.
• Nivelul 2 dispune de: – 3 camere duble cu pat matrimonal, dintre care 2 sunt cu iesire pe terasa; – bucatarie de 42 m² complet utilata si mobilata cu aparatura profesionala de ultima generatie; – barul – restaurantul elegant de 120 m² dotat cu televiziune prin satelit, sistem home cinema, DVD, calculator cu acces la internet, video proiector, ecran si scaun de masaj, sala fiind pretabila organizarii de evenimente, sesiuni de team-building, conferinte. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira privelistea de vis chiar si in timpul mesei. – doua terase pentru observatie si relaxare;
• Nivelul 3 dispune de: – terasa de 270 m² , aici se pot organiza petreceri in aer liber, discoteci, concursuri karaoke, aceasta fiind dotata cu lumini si sunet. – sezlonguri si umbrelute, spatiu ideal destinat pentru plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de de stres si poluare, leagane, Jacuzzi.
De asemenea, pentru deservirea acestui hotel detinem o intreaga flota de ambarcatiuni pentru a satisfice toate dorintele si necesitatile turistilor nostrii.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie