Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TEN VICTORY Hotel


Descriere

Ten Hotel Victory ★★★, situat in statiunea Mamaia, reprezinta locatia excelenta pentru turistii care doresc sa petreaca clipe de vis la malul Marii Negre. Hotelul a fost renovat integral de noii proprietari in 2012.
Daca doriti sa petreceti o vacanta de vis sau planuiti un sejur de afaceri la malul Marii Negre, atunci Ten Hotel Victory ★★★ reprezinta locatia perfecta pentru dumneavoastra datorita amplasarii, arhitecturii si in special a serviciilor de calitate oferite clientilor sai.
Servicii Ten Hotel Victory ★★★ are 2 etaje,18 camere duble si 2 apartamente.
Toate camerele au in dotare: -aer conditionat -televizor -minibar -cablu tv -baie proprie cu cabina de dus -internet wireless -apartamentele sunt dotate cu terasa cu vedere la mare cu o suprafata cat cea a camerei, Plaja amenajata in dreptul hotelului.
Bucatari renumiti isi asteapta oaspetii in restaurantul hotelului cu diferite preparate din bucataria traditionala si internationala. Masa poate fi servita atat in restaurantul cu o capacitate de 50 locuri cat si pe terasa cu vedere spre mare, care ofera o atmosfera intima, relaxanta si romantica.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Politica Hotelului Check In-14.00 pana la 21.00 si Check Out-maxim ora 12.00.
Este interzis fumatul in camere,locurile de fumat sunt stabilite pe terasa/balcon dotate cu scrumiere.
Hotelul nostru nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele si bunurile de valoare disparute din camere. Nu se accepta animale de companie. Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarea regulamentului interior nu este responsabilitatea noastra. Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie