Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

UNIREA Hotel Neversea


Descriere

Descriere camere: Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus. Toate camerele sunt la etaj si NU AU BALCON. Număr total camere: 176 Duble: 176 - dintre care 132 cu vedere spre mare si 44 cu vedere spre lacul Siutghiol.
Descriere facilitati: Dotari generale: parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare, 11 nivele, 3 lifturi.
Observaţii: nu se accepta animale de companie.
Servicii: contra cost: inchiriere jocuri distractive; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; incluse in tarif: informatii turistice si culturale, trezirea turistilor la ora solicitata, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
Locatie: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja. Plaja larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa: se acorda in restaurantul National din Mamaia (dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele in sistem Bonuri Valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; Cina = 35.00 Lei / zi / persoana;
Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 18 ani neimpliniti achita 100% din tariful pentru un adult;
Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat. Daca se doreste pat suplimentar se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie