Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VICTORIA RESORT Hotel


Descriere

Locatie:
Hotelul Victoria Resort ⭐⭐⭐ este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Descriere camere:
aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, mocheta, telefon.
Camerele de la parter si etajul I nu au balcon si sunt mai spatioase, avand o suprafata mai mare. Toate camerele au vedere laterala spre mare.
Camerele duble superioare au mobiler nou si bai renovate.
Număr total camere: 337
Duble: 327 - din care 262 camere duble standard si 65 camere duble superior
Apartamente: 10 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
restaurant - Victoria (600 locuri), restaurant Locanda (100 locuri), terasa (100 locuri) in vecinatatea gradinii de vara, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet -wi-fi, pastrare obiecte de valoare, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol, terase acoperite si o generoasa gradina de vara.
Observaţii:
*La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
Camerele in regim Single vor fi valorificate doar in lunile mai, iunie si septembrie.
Este permis accesul animalelor de companie, la cerere. Animalele de companie vor beneficia de meniu in camera, la tariful de 100 Lei/noapte, accesul acestora, în restaurante ori în celelalte puncte de preparare ori servire a produselor alimentare, din cadrul hotelului (terasă, bar, bucătarie), fiind strict interzis!
Servicii masa:
Victoria Resort pune la dispoziția turiștilor două restaurante și o terasă:
• Restaurant Locanda cu o capacitate de maxim 100 locuri,
• Restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri în interior.
• Terasa cu 100 locuri în vecinatatea grădinii de vară. Aici se pot servi doar băuturi sau meniu a la carte. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie românească și internațională diversificată, cine tematice. Băuturile alcoolice/non-alcoolice incluse în pachetele cu demipensiune și all inclusive se servesc la barul restaurantului numai în timpul meselor.
Hotelul își rezervă dreptul de decizie asupra sortimentelor de băuturi oferite care vor fi în regim self-service și constă în: vin produs autohton alb/roșu – draft; bere – draft; băuturi răcoritoare acidulate și neacidulate draft; cafea, ceai, apă plată și carbogazoasă. Pentru pachetele All inclusive, băuturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului în intervalul orar 09:30 – 23:00.
Masa se poate servi între orele:
Mic dejun: 7.30 – 09.30
Pranz: 12.30 -14.30
Cina: 19.30 -21.30
Snack: 17:30 – 18:30
În lunile mai, iunie și septembrie masa se va servi sub formă de bufet sau a la carte, în funcție de numărul de turiști din hotel.
În lunile Iulie si August se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune nefiind acceptate în acest interval!
Turiștii care achiziționează pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu brațara specifică fiecărui pachet. Numai pe baza acestor brațări se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plajă. În cazul pierderii brațării, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire.
Demipensiunea constă în mic dejun și prânz sau cină și băuturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se optează în momentul check in-ului la recepție, orice modificare ulterioară nemaifiind posibilă.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.
Racitoarele de tip minibar din camere nu au rol de frigidere pentru alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum – contra cost.
Locatiile din jurul Complexului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.
Pachetele All Inclusive includ:
- Cazare cu masă – în regim bufet (mic dejun, pranz, cină)
- Băuturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft – alb/roșu.
- Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30/dejun 12:30 – 14:30/cină 19:30 – 21:30) si ulterior la barul de pe terasă ( între orele 09:30 – 23:00). - Snack-uri între orele 17:30 – 18:30 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub formă de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la locul de joacă.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua șezlonguri si o umbrelă pentru fiecare cameră;
- Acces gratuit la internet wi-fi în complex (receptie, restaurante, bar) și pe plaja acestuia.
- Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile Mai și Septembrie (în funcție de numărul de turiști) masa se va servi à la carte.
Pachetele cu Demipensiune includ:
- Cazare cu masă – în regim bufet (mic dejun și prânz /cină - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Băuturile alcoolice incluse numai în timpul meselor: bere draft, vin draft –alb/roșu.
- Băuturi non-alcoolice incluse numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă. Aceste băuturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30/dejun 12:30 – 14:30 sau cina 19:30 – 21:30) si la barul de pe terasă în timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc băuturi.
- Acces gratuit la locul de joacă
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă
- Acces contra cost pe plaja complexului – 15 lei/zi/persoană – daca se achită șezlongul pe întreaga durată a șederii se aplică o reducere de 15%.
- Acces gratuit la internet wi-fi în complex (recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia
- Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe si înghetată.
În lunile Mai și Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.
Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:
- Cazare cu mic dejun – in regim bufet;
- Băuturi non-alcoolice incluse doar în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă/carbogazoasă.
- Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei.
Facilitati copii:
* (in camera cu 2 adulti):
- 2 adulti + 1 copil (0- 10 ani neimpliniti) – copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 50% din pachetul achizitionat de adult.
- 2 adulti + 1 copil ( 10-15 ani ) – copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 10 ani neimpliniti si 1 copil 10 -15 ani) – primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
- 2 adulti + 2 copii ( 0- 10 ani neimpliniti) – primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 50% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.

- 2 adulti + 2 copii ( 10 - 15 ani) – primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar. A 3-a persoana adulta sau copil peste 16 ani va achita 100% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie