Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOILA - CARAIMAN Hotel


Descriere

Hotel Voila-Caraiman ★★★ ofera turistilor conditii excelente de petrecere a unui sejur intr-o oaza de liniste si verdeata pe malul lacului Siutghiol.
Locatie: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe malul lacului Siutghiol, la 100 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Descriere camere:
aer conditionat, TV -(LCD numai intr-o parte din camere), minibar, baie cu dus, balcon, geam termopan si plasa de insecte. Număr total camere: 300
Descriere facilitati:
restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, 3 baruri, camera pentru pastrarea bagajelor. itness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Voila categoria ★★★, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont "a la carte".
Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 55.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 55.00 Lei / zi / persoana.
Servicii masa copii:
- copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 1.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 1.99 ani achita 48.80 Lei/ zi. Copiii beneficiaza de mic dejun, daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 2- 11.99 ani achita 48.80 Lei/ zi copil, fara pat suplimentar asigurat. Daca se doreste pat suplimentar se vor achita 85.40 Lei/ zi. In ambele variante copiii beneficiaza de mic dejun, daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- un copil peste 12 ani achita 97.60 Lei/ zi, pat suplimentar asigurat. Copilul beneficiaza de mic dejun, daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun. Se accepta un singur pat suplimentar in camera. Patul suplimentar suporta o greutate de maxim 40 kg.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 9

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie