Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEN Pensiune

   Str Pescarusului Nr 2a, Vama Veche, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Zen Vama Veche ⭐⭐⭐⭐ este o constructie noua, inaugurată în 2016 situata pe coasta Mării Negre, in Vama Veche.
Designul pensiunii asigură un confort deosebit pe gustul tuturor ce doresc sa savureze o intimitate rar întîlnită în Vama Veche.
Zen Vama Veche vă pune la dispozitie 14 camere spatioase, restaurant, terasa-bar si parcare.
Camerele, duble şi matrimoniale, sunt spaţioase si creaza un ambient zen specific atmosferei din Vama Veche, acestea sunt dotate cu tot confortul, cablu TV, Led TV, high Speed Internet, climatizare centralizată si o zonă de relaxare (balcon sau terasa cu mobilier de exterior)
Băile sunt ultra-moderne, dotate cu cabină de duş şi instalaţii sanitare de cea mai înaltă calitate si uscător de păr.
Accesul pentru autovehicule este simplu iar distanţa până la plajă este foarte mică. Orientativ, pensiunea se învecinează cu Sandalalanda şi este la doi paşi de Acolo si Amphora.
Se acceptă şi animale de companie de talie medie, care nu deranjează, sunt bine educate si sunt in prealabil anuntate. Se pot percepe taxe.
Într-un cadru intim si deosebit pe litoralul românesc, se află terasa pensiunii Zen, izolată de orice gălăgie şi deranj, unde vă aşteptăm să vă relaxaţi pe acorduri de chill-out. La fel ca şi restaurantul, terasa noastră este independentă de zona de cazare şi oferă o experienţă unică pentru Vama Veche.
Un loc perfect pentru băuturile relaxante de după-amiază când soarele apune sau un loc perfect unde poate începe distractia nocturna.
Pensiunea dispune de un restaurant cu o sală de mese interioara si o terasa. Restaurantul are cale de acces separată, fiind total independent de spaţiile de cazare.
În fiecare dimineață, micul dejun este servit între 08:00 și 10:30.
Sunt disponibile la cerere alternative culinare diverse, delicioase pentru a satisface orice fel de dietă sau sensibilitate.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie