Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENITH CONFERENCE & SPA Hotel


Descriere

Zenith Conference & Spa ⭐⭐⭐⭐ este situat pe malul marii, in nordul statiunii Mamaia.
Dispune de 294 camere duble, si 11 apartamente, restaurant, terasa, parcare cu plata, piscina externa cu o capacitate de 45 de locuri, pentru acces la piscina se vor solicita tichete de acces de la receptie cu o zi inainte, in limita locurilor disponibile si in limita numarului de persoane ocupante a unei camere; nu se pot solicita tichete pentru intreaga perioada a sejurului.
Acces la internet in spatiile comune de la parter - sistem wireless, pentru acces internet in camera se solicita cablu de la receptia hotelului.
Facilitati camere: sunt dotate cu balcon, mobilier modern, telefon, televizor color cu cablu, nu dispun de frigider,camerele au in dotare minibar, aer conditionat.
Camerele duble standard se gasesc atat in corpul Junona (cu mocheta) cat si in corpul Jupiter (cu gresie); nu se accepta paturi suplimentare in dublele standard; camerele se repartizeaza cu o zi inainte de intrarea turistilor in hotel in functie de disponibilitati; camerele comunicante se gasesc in Jupiter, la ultimul etaj, iar cele family tot in corpul Jupiter, avand un balcon de numai 1 mp., sant recomandate familiilor cu 2 copii pana la 14 ani.
Servicii masa:
Facilitati masa: se va servi in cadrul restaurantului propriu in sistem bufet suedez, cu conditia intrunirii numarului minim de persoane inscrise la acest tip de masa. Nu se admite scoaterea din incinta restaurantului bufet a mancarurilor si bauturilor.
Servirea meselor in regim bufet se face intre anumite ore:
- mic dejun 07:00-10:30;
- dejun 12:00-14:00;
- cina 18:00-21:00, accesul la bufet se asigura in baza tichetelor zilnice aferente fiecarei mese si persoane primite de la receptie.
Micul dejun inclus in pretul de cazare, supliment demipensiune 60 lei/pers/zi si supliment pensiune completa 110 lei pers.zi
Facilitati copii:
- in camerele duble standard si duble cu vedere la mare se accepta maxim 2 adulti si un copil de pana la 4 ani, numai in acelasi pat cu parintii. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare ;
- in camerele duble family se accepta maxim 2 adulti si 2 copii 0-13.99 ani, micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif ;
- in camerele duble junior se accepta maxim 2 adulti si 1 copil pana la 7.99 ani ;
- in apartamente se accepta maxim 3 adulti sau 2 adulti si maxim 2 copii (0-13.99 ani), astfel :
- primul copil 0-3.99 ani : gratuit
- primul copil 4-13.99 ani : cazarea este gratuita, achita doar pt mic dejun 20 ron
- al doilea copil 0-3.99 ani: gratuit
- al doilea copil 4-13.99 ani: plateste 50% din tariful pentru un adult
- copil 14-17.99 ani sau al treilea adult: achita valoarea unui loc adult in apartament
Reducere suplimente de masa:
- copii 0-3.99 ani: gratuit.
La cerere, se informeaza receptia si restaurantul, meniul cu care este obisnuit bebelusul (baby meal), tarif:
- reducere 80% din tariful meselor pentru adulti;
- copii 4-5.99 ani: reducere 60% din tariful meselor pentru adulti. La cerere se informeaza din timp receptia si restaurantul si se poate pregati meniul cu care este obisnuit copilul;
- copii 6-9.99 ani: reducere 50% din tariful meselor pentru adulti;
- copii 10-13.99 ani: reducere 25% din tariful meselor pentru adulti.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie