Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Hotelurile Royal Park/Bay sunt situate direct pe plaja.


Informatii hotel: Hotelul are 11 etaje, 4 lifturi, 559 de camere duble si studiouri cu vedere la parc sau la mare; receptie, csaa de schimb valutar, seif pentru pastrarea valorilor, magazine, lobby bar, night club, bar la piscina, restaurant.


Servicii masa: All Inclusive


Servicii cazare: Camere duble cu vedere la parc sau la mare; studiouri cu vedere la parc sau la mare; apartamente cu 2 dormitoare


(vedere la parc sau la mare). Toate spatiile de cazare au aer conditionat, TV satelit, telefon, minbar, seif (contracost), balcon/terasa, acces la internet, baie cu dus si cada, uscator de par.


Facilitati copii: Sectiune pentru copii la piscina exterioara, topogane, patuturi pentru bebelusi (gratuit la cerere), scaune speciale pentru bebelusi in cadrul restaurantului.


Sporturi si activitati: Piscina in aer liber, sezlongurile si umbrelele gratuite atat la piscina cat si pe plaja, sala conferinte, centru SPA, masaj, sauna, baie turceasca, cabinet medical, salon de cosmetica/coafor.


Animalele de companie nu sunt acceptate.


Parcare: o sectiune pazita si o sectiune nepazita (detalii la receptie), in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: in camera single - 1 adult in camera dubla - 2 adulti + 2 copii/3 adulti (la cerere, numar limitat de camere), in studio cu un dormitor - min. 3 persoane - maximum 2 adulti + 2 copii/3 adulti, in studio cu 2 dormitoare - 4 adulti + 2 copii.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu un adult - reducere 50% in perioada 25.05-09.06 si 09.09-30.09; reducere 20% in perioada 110.06-08.09


- 2 copii 2-11,9 ani in camera dubla cu 1 adult - fiecare copil plateste 50%


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Al 2-lea copil 2-11,9 ani in camera dubla -plateste 60% din tariful de adult - la cerere, numar limitat de camere


- Al treilea adult cu extrabed in camera dubla - 20% reducere din tariful de adult.


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie