Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALTIN SARAY


Descriere

Amplasat pe un promontoriu cu păduri de pin şi oferind vedere la Marea Egee, Altinsaray se aseamănă cu un conac otoman somptuos. Oaspeţii vor găsi aici o piscină în aer liber şi un centru spa cu cadă cu hidromasaj şi baie turcească tradiţională.

Descriere:
Construit in stil traditional, cu arhitectura unui conac otoman, hotelul are evaluari foarte bune, fiind recomandat celor care opteaza pentru un bun raport calitate-pret.

Localizare:
Situat pe un promotoriu, inconjurat de plantatii de pini, la 200 de metri de mare si la 10 minute de centrul statiunii Kusadasi, 850 de metri de Marele Bazar si 1 km de binecunoscuta strada cu baruri.

Facilitati hotel:
Respectand conceptul ospitalitatii otomane, in restaurantul hotelului se servesc specialitati turcesti si mediteraneene renumite, insotite de vinuri locale sau internationale. Terasa piscinei exterioare este decorata cu gust, in acelasi spirit traditional, iar baia turceasca face parte din cultura otomana. Facilitatile sunt completate cu mese de tenis si biliard, darts, sauna, spa si centru welness(contra-cost).

Facilitati camere:
Camerele sunt distribuite pe doua etaje, unele dintre ele au pat cu baldachin si toate sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat si canale prin cablu, seif, minibar, baie cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci de casa, balcon sau terasa. 

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.