Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tent Playa de Palma


Descriere

LOCALIZARE: Tent Playa de Palma (ex Fergus Geminis) este la 400 de metri de plaja, orasul Palma de Mallorca este la 14 km distanta, Mancor este la 48 de km iar Alcudia la 65 de km. Zona de baruri si restaurante este la 100 metri de hotel,


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2020 hotelul de 6 etaje are 193 de camere si pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la 12:00 ), lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), conexiune internet wireless, spalatorie, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 20 mp si dispun de : 2 paturi twin, balcon, incalzire / aer conditionat centralizat, internet ( gratuit), seif, TV cu ecran plat.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie