Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Club Bellevue


Descriere


Descriere: acest hotel se aseamana cu un mini oras sau statiune, fiind format din 17 cladiri, cu 1458 camere in total, aici exista chiar si un supermarket. Este inconjurat de munti, cu multa verdeata si gradini, si un lac natural se afla in apropiere. In incinta acestui complex se gasesc restaurante, o pizzeria si pub-uri.


Localizare: 800 ma fata de plaja.


Facilitati camere: aer conditionat, televizor, telefon, baie cu dus, balcon sau terasa. Studiourile: camera cu 2 paturi si o canapea extensibila,avand dotarile de mai sus, pentru maxim 3 persoane; Apartament cu 1 dormitor: formate din 1 dormitor cu pat dublu, zona de living cu canapea dubla extensibila, chicineta; Apartament cu 2 dormitoare: 2 dormitoare cu 2 paturi, zona de living cu canapea extensibila, chicineta.


Facilitati hotel: complex de 17 cladiri, avand urmatoarele dotari generale : receptie, lift, 2 restaurante stil bufet, mai multe baruri, gradina, internet wi-fi, 8 piscine, zone de joaca pentru copii, piscine pentru copii, supermarket, pizerie, irish pub, serviciu medical, miniclub, sporturi nautice, waterpark, snackbar la piscina, parcare.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: fara masa, demipensiune (cu supliment) all inclusive (cu supliment).


www.hotelclub.com/BelleVue-Club-Apartments-Mallorca-Island/


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C`an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.