Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Piscis


Descriere

LOCALIZARE: Blue Sea Piscis (adults only) se afla la 300 de metri de plaja cu nisip. Orasul Alcudia se afla la 3 km distanta, Palma la 61 de km, zona de baruri si restaurante se afla la 200 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2020, are 7 etaje si 206 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, 2 lifturi, aer conditionat, parcare gratuita, exchange, restaurant, snack bar, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Double standard room sunt echipate cu balcon sau terasa, 2 paturi twin, internet ( gratuit), TV prin satelit, aer conditionat.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie