Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

911MAMAIA Apartament

   Str Lotus Nr 9, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

911mamaia Apartments ⭐⭐⭐ ofera oaspetilor 17 apartamente de lux cu 2 camere (living si dormitor) finalizate in iunie 2017 cu suprafete intre 53 si 60mp. Toate apartamentele au vedere spre mare (cu exceptia parterului) si pot asigura cazarea a 4 adulti (si 1-2 copii daca sunt mici), canapeaua din living fiind foarte confortabila, extinsa avand dimensiunea unui pat queen size – 1600mm/2000mm;
Livingul este spatios, dotat cu TV LED de 32” de ultima generatie si cu aer conditionat;
Bucataria open space este complet utilata (frigider si congelator, cuptor, plita, hota, cuptor microunde, prajitor paine, filtru de cafea, vesela si tacamuri) astfel incat va puteti prepara orice doriti in intimitatea dumneavoastra.
Dormitorul este spatios si salteaua din spuma Memory Foam (Italia) va va face somnul foarte placut. Si in dormitor puteti urmari postul tv favorit.
Baile sunt spatioase si prevazute cu cabina de dus tip walking shower, accesorii de lux; uscator de par la cerere. Unele apartamente sunt dotate si cu masina de spalat rufe.
Se asigura uscator de par, fier de calcat, masa de calcat, uscator de haine; daca se doreste si masina de spalat, va rog specificati acest lucru in momentul in care faceti rezervare.
Accesul la internet atat wi-fi cat si prin conectare la priza este gratuit.
Fumatul in apartamente este strict interzis, toate apartamentele avand terasa pe care se poate ajunge atat din living, cat si din dormitor.
Sunt disponibile 15 locuri de parcare fara a se putea face rezervare prealabila.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie