Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEZZI YACHT CLUB

   Portul Midia, Dana 9, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Experiență epică pe Marea Neagră
Alezzi Yacht – Unicul Yacht Catamaran din România proiectat special pentru a-ți oferi o experiență inedita.

3 Croaziere / Zi: Plecari Vineri, Sambata, Duminica

1. Earlydream Experience:
Plecarea este programată pentru ora 10:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a te bucura de peisaj și de a te relaxa departe de grijile cotidiene.
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla este de aproximativ 1 km.
Pe durata Croazierei poți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce îți delectezi papilele gustative cu o gamă diversificată de preparate culinare rafinate.
Ai multiple opțiuni de a-ți stinge setea cu o varietate de băuturi și… ceea ce ne face să fim unici în România, poți afla doar daca alegi să trăiești experiența Alezzi Yacht.
Notă: La această croazieră accesul copiilor este permis.

2. Sunday Brunch Experience:
Plecarea este programată pentru ora 13:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a te bucura de peisaj și de a te relaxa departe de grijile cotidiene.
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla este de aproximativ 1 km.
Notă: La această croazieră accesul copiilor este permis.

3. Daydream Experience:
Plecarea este programată pentru ora 16:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 5 ore. Lasă-te dus de val într-o experiență de festival!
Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla va fi de aproximativ 1 km, iar între tine și emoțiile ce-ți vor fi create va fi loc pentru o aventură.
Pe durata Croazierei poți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce îți alimentezi trăirile cu băuturi rafinate în acorduri muzicale variate.
Lasă-te purtat într-o experiență epică și simte vibrația senzației de libertate. Alege opțiunea unei escapade, trăiește-ți gândurile și savurează momentul unic!
Notă: La această croazieră accesul copiilor nu este permis.

3 Punti de 5 stele:
Puntea 1 Cabalero - Locul perfect în care muzica anilor trecuți te conduce într-un decor cu puternice accente de design luxury.
Facilitați:
Indoor club
Acces pe toate punțile Alezzi
Sistem climatizare

Puntea 2 Confluence - Tehnologie high-class și muzica noii generații. Aici este unicul festival pe mare, la confluent dintre punți.
Facilitați:
Outdoor club
Acces inclus pe Zefir
Sistem climatizare

Puntea 3 Zefir - Cel mai înalt punct al yacht-ului – departe de lumea agitată, în mijlocul mării, atât de aproape de briză.
Facilitați:
Outdoor club (terasă)
Acces inclus pe Confluence

Notă: pentru a urca la bordul Yacht-ului Alezzi, pe puntea Cabalero, Confluence sau Zefir, este necesar să rezervi o masă iar numărul de bilete achiziționate să fie egal cu numărul de locuri la masă.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie