Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALFA Pensiune

   Mamaia Nord Navodari, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Alfa ★★★★★ este situata pe malul lacului Sudghiol in Mamaia Nord , la o distanta de aproximativ 1.5 km de Mamaia si 350 m de plaja si ofera un cadru natural de exceptie si o gama larga de servicii si activitati atat pentru adulti cat si pentru copii .
Pensiunea Alfa va ofera posibilitatea sa fiti alaturi de copiii dumneavoastra intr-un loc de joaca, sa va plimbati romantic cu hidrobicicleta pe lac, relaxati la pescuit, sa stati la soare pe piscina si de ce nu, sa va pregatiti un barbeque pentru grupul de prieteni.
Pensiunea Alfa este construita pe un singur etaj, are o capacitate de 40 locuri distribuite in 14 camere duble, 2 garsoniere si 2 apartamente.
Camerele sunt dispuse in jurul unei gradini interioare frumos amenajate, fapt care asigura intimitate si liniste turistilor.
Camerele sunt spatioase, mobilate elegant si dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, balcon si internet. Baile camerelor sunt amenajate cu instalatii de calitate.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie