Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR


Descriere

Hotelul Ambassador, cel mai nou hotel de 4 stele din Baia Mare, este situat in centrul orasului, la 50 de metri distanta fata de Bulevardul Bucuresti, in vecinatatea Muzeului de Mineralogie.
Facilitati hotel: restaurant, bar, receptie non-stop, ziare, terasa, camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire, aer conditionat.
Restaurantul ofera o terasa si serveste o gama larga de preparate din bucataria locala si internationala. Ambassador ofera de asemenea un centru de fitness si cursuri de aerobic. In plus, sunt disponibile o sauna si tratamente de masaj. In cadrul hotelului puteti beneficia si de consultatii stomatologice. Parcarea este gratuita si nu necesita rezervare.

Camerele si apartamentele sunt echipate cu: aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, conexiune internet, bai cu cabina de dus, uscator de par, telefon in camera si baie.
Printre atractiile turistice putem aminti: Biserica de lemn, Muzeul de Arta, Planetariul (primul din tara inaugurat la 1 iulie 1969), Turnul Stefan precum si gradina zoologica care se intinde pe o suprafata de 2.4ha.
Locatie
Municipiul Baia Mare, resedinta Judetului Maramures, este un important centru urban din nord-vestul Romaniei. Orasul este situat in partea vestica a judetului. Datorita pozitiei sale geografice avantajoase (amplasarea pe DN 1C, drumul principal de legatura Cluj Napoca – Dej – Satu Mare), Baia Mare intruneste atributele unui insemnat nod rutier si feroviar, constituind punctul de convergenta pentru localitatatile din imprejurimi. Orasul dispune si de un aeroport pe care opereaza cursele interne ale companiei Tarom.

Facilitati
Aer conditionat, Bar, Baie in camera, Business centre, Salon frumusete, Telefon cu linie directa, Sala fitness, Parcare gratuita, Uscator de par in camera, Incalzire, Minibar, Masaj, Restaurant, Sauna, Dus in camera, Terasa, TV in camera, Televiziune prin cablu/satelit, Internet wireless gratuit

Descriere Camere
Hotelul are 19 camere si 2 apartamente dispuse pe 3 etaje. Camerele si apartamentele sunt echipate cu: aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, conexiune internet, bai cu cabina de dus, uscator de par, telefon in camera si baie.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.