Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROMAN Hotel Ski & Spa Resort

   Str Bradet Nr 2a, Borsa, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Roman Hotel Ski & Spa Resort ⭐⭐⭐⭐ Borsa este situat în Maramureșul Istoric și înconjurat de un lanț muntos (Munții Rodnei și Munții Maramureșului), este prietenul tău în Maramureș.
Roman Hotel este pozitionat departe de agitația și zgomotul urban, în apropierea unor obiective turistice renumite (Mocănița, Cimitirul Vesel, Valea Vinului, Săpânța, bisericile din lemn), lângă Munții Rodnei, Cascada Cailor și pârtia de schi, la granița cu Bucovina.

Oferim 43 de camere confortabile, în 12 tipologii diferite, capabile să satisfacă toate cerințele oaspeților (business, leisure, grupuri, familii).
Toate echipate cu TV LCD și cablu TV, baie proprie, pat matrimonial, piscină interioară încălzită cu o vedere splendidă asupra munților Rodnei, zona SPA (sauna), restaurant cu peste 200 de locuri, bar, parcare propie cu sistem de supraveghere video, terasă exterioară, spatiu de joaca pentru copii.

Tipuri de camere:
-Apartament junior
-Apartament senior
-Suita premium
-Suita junior
-Dubla panoramic (3*)
-Dubla panoramic (4*)
-Dubla panoramic premium (4*)
-Dubla executive (4*)
-Dubla standard (3*)
-Dubla standard (4*)
-Dubla standard superior (4*)
-Dubla premium (4*)
-Tripla premium (4*)

RESTAURANT & BAR
Bucătăria cu meniu specific tradițional românesc și cu preparate din bucătăria internațională, se ridică la cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere al gustului cât și al rețetelor. Multe ingrediente folosite sunt chiar din producție proprie sau din fermele țărănești locale. Mâncare mai bună și mai multă nu s-a pomenit în zonă, spun unii prieteni de-ai noștri.
În Maramureș, fiecare gospodar se mândrește cu horinca lui, la rândul nostru, și noi ne lăudăm cu horinca făcută după rețete locale, la fel și afinata (din afinele culese de pe munții din zonă). Așadar, la noi te vei putea bucura de o licoare plină de magie și putere cu gust autentic maramureșean.

PISCINĂ INTERIOARĂ ÎNCĂLZITĂ
Pentru că dorim să aveți parte de un sejur de neuitat cu piscina interioara la munte am pregătit pentru dumneavoastră o mulțime de servicii pentru o vacanță reușită. La noi centrul de relaxare cuprinde piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună.
Relaxează-te în piscină interioară cu o splendidă vedere asupra munților Rodnei! Accesul este gratuit pe perioada cazării. Piscină are o lungime de 11,5 m și adâncime între 1,4 – 1,8 m.

JACUZZI
Combinația încântătoare de apă, căldură și milioane de bule de aer mici crează un efect unic revigorant și terapeutic, relaxând și tonifiind mușchii.

SAUNA
Bucură-te de relaxare în vacanță ta la Saună Maramureș, în orice sezon! Saună este o modalitate de relaxare şi terapie practicată din cele mai vechi timpuri.
Sauna Maramures este foarte indicată ca terapie în formele uşoare de: astm bronşic, bronşită, dureri musculare şi de ligamente, reumatism. Efectul tonifiant este de un real ajutor în tratamentul insomniilor, stresului, depresiei.
*Accesul la Sauna Maramures este gratuit pentru turistii cazati la hotel.

Beneficiile saunei uscate sunt numeroase:
-sauna dilateaza porii, curatandu-i in profunzime.
-relaxare fizica si mentala
-sauna este deosebit de recomandata dupa un antrenament fitness intensiv.
-fortificarea sistemului imunitar
-stimularea sistemului hipofizo-suprarenal
-modificarea starii vegetative cu senzatie generala de buna dispozitie
-transpiratia indusa va elimina toxinele din organism. cu cat vei bea mai multa apa in timpul sedintei de sauna, cu atat vei transpira mai mult si vei elimina mai multe toxine.

Contraindicatii:
-Boli inflamatorii acute interne (in special ficat si rinichi)
-Infectii generale febrile, virale sau bacteriene
-Infarct de miocard in stadiul acut
-Stare de decompensare cardiovasculara
-Tulburari severe ale circulatiei cerebrale
-Epilepsie
-Glaucom
-Boli sexuale
-Tumor
-Boli venoase cronice

Programul de sauna
Înainte de a intră în saună trebuie, în mod obligatoriu, să faci un dus cald pentru că să obișnuiești corpul cu temperatura ridicată.

-Nu uitaţi să protejaţi banca pe care staţi cu un prosop.
-În saună se va intră în 2, cel mult 3 reprize. După ce intri în saună încearcă să stai atât cât rezișți până în 15 minute. Dacă nu reziști 15 minute, poți ieși mai devreme, astfel încât să nu ti se facă rău.
-Se începe prima repriză pe banca de jos, acolo unde temperatura este mai redusă. După adaptare, se trece la banca de sus, crescînd astfel temperatura la care este supus organismul.
-În saună vei găși câteva pietre încălzite alături de care este așezată o găleată de lemn plină cu apă și cu o lingură de lemn în ea. Toarnă cu respectivă lingură ușor apă peste pietre. Această apă se va evaporă și va încălzi atmosfera din saună, mărind în același timp umiditatea. Rezultatul? Tu vei transpiră mai mult.
-După maximum 15 minute, ieși și fă un dus cu temperatura relativ mai scăzută, apoi stai un pic și trageți sufletul. Să nu faceţi direct duş cu apă rece, şocul termic putînd fi periculos pentru persoanele neantrenate. Persoanele care au o sănătate bună şi au verificat că şocul termic nu le face probleme, pot trece direct la un duş rece.
-În pauză dintre reprize, se hidratează organismul cu 1/2 l pînă la 1 l de apă minerală sau suc natural de fructe. Consumaţi aceste băuturi la temperatura camerei, altfel băuturile reci pot conduce la şocuri termice.
-Intră pentru a două ședința de saună și repetă același procedeu.
-După saună relaxaţi-vă până cînd pulsul începe să devină normal, hidrataţi organismul cu 1/2-1l de lichide uşoare, neacidulate şi evitaţi eforturile mari.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie