Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Gradinile Romane Chiriteni (com. Hangu)


Descriere

Situata pe malul Lacului Izvorul Muntelui, Pensiunea Gradinile Romane ofera o experienta de lux inspirata din stilul Imperiului Roman. Restaurantul ofera produse provenite din livezile si gradinile zonei iar spatiile de cazare reflecta comfortul si rasfatul demn de un Caesar. Cu un cadru natural uluitor si 7000 de metri patrati de spatii pentru evenimente, pensiunea este locul ideal pentru relaxare, team building-uri si reuniuni.
Cele 14 camere, confortabile si spatioase, sunt pregatite sa-ti ofere o sedere de vis. Dispuse pe 3 niveluri, cu un design rafinat, finisaje de lux si dotari de cinci stele camerele noastre sunt proiectate sa te alinte! Accesul catre Gradinile Romane se face din drumul judetean care leaga orasul Bicaz cu Poiana Teiului, coboarand 500m pe un drum de tara, neasfaltat, pana pe malul lacului.Lacul aIzvorul Munteluia sau Lacul Bicaz este cel mai mare lac artificial din Romania, cu o suprafata de 31 km patrati si o lungime de 40 km. O plimbare cu barca pe aceste ape inseamna conectarea cu padurile neumblate din jur, cu maiestuozitatea Ceahlaului si cu povestile zonei.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.