Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FIALD Hotel & Spa


Descriere

FIALD HOTEL & SPA Bacau ⭐⭐⭐⭐ este situat pe strada Tazlăului, în cadrul complexului imobiliar Bacovia, pune la dispoziția oaspeților un minunat centru de wellness și spa, bazin semi-olimpic pentru înot, salină, saună, sală de evenimente, sală de conferințe, restaurant a la carte, pub cu muzică live și spații de cazare.

Camere:
Standard twin cu acces la spa
Confort și eleganță pentru o relaxare binemeritată!
Spațioase și capabile să satisfacă toate gusturile, aceste tipuri de camere sunt dotate cu două paturi separate ce pot găzdui una sau două persoane, în funcție de nevoile și cerințele oaspeților noștri. Camerele sunt prevăzute cu televizor, seif, minibar, aer condiționat și internet wireless, iar fiecare baie este echipată cu o cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL vă oferă toate facilitățile necesare pentru a se asigura că dumneavostră aveți parte de o ședere cât mai plăcută.

Standard matrimoniala cu acces la spa
Bucurați-vă de o vacanță împreună cu persoana iubită!
Aceste tipuri de camere sunt dotate cu un pat matrimonial și sunt perfecte pentru ca tu și partenerul tău să aveți o vacanță de vis. Camerele sunt prevăzute cu televizor, internet wireless, seif, minibar, și aer condiționat, iar fiecare baie este echipată cu o cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL vă pune la dispoziție toate facilitățile necesare pentru a se asigura că oaspeții hotelului beneficiază de relaxarea mult râvnită.

Standard matrimoniala cu balcon si acces la spa
Bucurați-vă de o vacanță împreună cu persoana iubită!
Aceste tipuri de camere sunt dotate cu un pat matrimonial și sunt perfecte pentru ca împreună cu partenerul dumneavostră să aveți parte de relaxare și confort. Camerele sunt prevăzute cu televizor, seif, minibar, internet wireless, aer condiționat și balcon unde fumatul este permis, iar fiecare baie este echipată cu o cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL dispune de toate facilitățile necesare pentru a se asigura că oaspeții hotelului beneficiază de momente plăcute.

Standard Dubla persoane dizabilitati
FIALD HOTEL – confort și relaxare fără impedimente!
Aceste tipuri de camere spațioase sunt special adaptate pentru persoanele cu dizabilități.
Camerele sunt prevăzute cu saltele ortopedice cu memorie, televizor, internet wireless, seif, minibar și aer condiționat, iar fiecare baie este echipată corespunzător astfel încât să permită persoanelor cu dizabilități un acces facil. Pentru confortul dumneavostră băile sunt dotate cu uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL dispune de toate facilitățile necesare pentru a se asigura că oaspeții hotelului beneficiază de relaxarea mult dorită.

Executive cu canapea extensibila si acces la spa
Momente relaxante împreună cu familia!
Dotate cu pat matrimonial și canapea extensibilă, aceste tipuri de camere sunt potrivite pentru familiile cu un singur copil. Camerele sunt prevăzute cu televizor, internet wireless, seif, minibar și aer condiționat, iar fiecare baie este echipată cu o cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL dispune de toate facilitățile necesare pentru a se asigura că oaspeții hotelului beneficiază de confort și relaxare.

Grand Deluxe cu canapea extensibila si acces la spa
Momente relaxante cu familia sau prietenii!
Apartamentele FIALD îmbină cu ușurință confortul și eleganța, punându-vă la dispoziție un dormitor cu pat matrimonial și un living cu o canapea extensibilă, fiind perfecte pentru familiile cu 2 copii sau pentru un grup restrâns de prieteni. Camerele sunt prevăzute cu televizor, internet wireless, seif, minibar și aer condiționat, iar fiecare baie este echipată cu o cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie și papuci.
FIALD HOTEL dispune de toate facilitățile necesare pentru a se asigura că oaspeții hotelului beneficiază de relaxarea mult dorită.

Spa & Wellness
Alege să te scufunzi într-un ritual complex de sănătate și frumusețe.
Revigorează-ți mintea, relaxează-ți trupul și lasă-te răsfățat de tot ceea ce înseamnă sănătate și o zonă profesionistă de wellness.
O experiență hotelieră de calitate superioară, nu poate fi completă fără serviciile de wellness & SPA, de aceea la Hotel Fiald dorim să îți oferim momente de relaxare, care să se integreze excelent cu întreținerea corporală.

Facilități:
-Saună
-Hidromasaj
-Piscină
-Salină
-Jacuzzi
-Tratamente corporale

Restaurant Fiald
Construit special pentru a te complimenta, restaurantul Fiald este locația perfectă pentru organizarea evenimentelor de vis. Rafinamentul elegant, stilul modern, culorile deosebite și bunul gust sunt câteva din aspectele cele mai importante, care ajută la organizarea unor evenimente cu totul speciale. Fie că este vorba despre nuntă, botez, majorat, evenimente corporate, team building, cocktail party, conferințe sau evenimente la cerere, toate pot fi organizate la restaurant Fiald.
Echipa noastră este formată din cei mai buni profesioniști, cu o vastă experiență și este pregătită să vă asiste la organizarea evenimentului. De la meniurile speciale de cea mai bună calitate până la sonorizarea impecabilă, ne asigurăm de cele mai mici detalii, pentru a vă putea oferi o experiență unică de neuitat.

Facilități
-Experiențe culinare desăvârșite
-Băuturi sofisticate
-Ambianță stilată
-Meniu a la carte
-Festin gastronomic
-Muzică atent selecționată

Sală de conferințe
Profită de sala de conferință spațioasă, dotată cu echipament profesional
Dacă ne calci pragul în interes de business, îți punem la dispoziție o sală de conferințe încăpătoare cu toate dotările necesare pentru o bună desfășurare a întâlnirilor de afaceri, traininguri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane.

Salon de evenimente Ioana
Locația perfectă pentru momente memorabile
Salonul Ioana by Fiald este un ballroom spectaculos, special conceput pentru organizarea de evenimente magice. Spațiul elegant poate găzdui până la 200 de persoane și oferă facilități premium. Indiferent de tipul de eveniment – nuntă, botez sau petrecere privată – Sala de evenimente Ioana by Fiald este alegerea perfectă, garantând succesul unei petreceri de neuitat.

Pub
Savurează un cocktail sau un preparat cu adevărat deosebit la Fiald PUB.
Dacă bucătarii noștri ar prepara toate rețetele pe care le cunosc, atunci meniul nostru ar fi o mică carte de telefon. Însa, noi am ales să te răsfățăm doar cu cele mai delicioase și populare preparate, acompaniate de o gamă diversificată de băuturi.

Facilități
-Atmosferă specială
-Cocktail-uri sofisticate
-Ambianță stilată
-Preparate atent selecționate
-Băuturi rafinate

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Cafenea
Lift
Jacuzzi
Sala de fitness
Seif
Room Service
Wi-Fi
Acces pe baza de card
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Meniuri dietetice
Ore de fitness
Camere nefumători
Terasă
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Saună
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Alarmă fum
Zonă fumători
Aer condiționat
Facilități persoane cu dizabilități
Piscină
Facilități camere VIP
Mic dejun în cameră
Piscină copii

Locatie